Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επεισοδιακή τηλεδιάσκεψη της ΠΟΑΣΥ - Την διέκοψαν για τα οικονομικά στοιχεία που δεν δόθηκαν

φωτογραφία αρχείου
Σε πελάγη ... αγνωστικισμού {δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα} πλέει το δ.σ. της ΠΟΑΣΥ, το οποίο πριν από λίγη ώρα με συνοπτικές διαδικασίες και σίγουρα όχι
συνώνυμες με την συναίσθηση της δημοκρατικής ευθύνης, αποφάσισαν τη διακοπή της τηλεδιάσκεψης.

Δεν θα σταθούμε στην αφωνία μπροστά στα ζητήματα που τέθηκαν για το βαθμολόγιο, την ασφάλεια και σειρά άλλων θεμάτων που τέθηκαν και σχτίζονται με την απροκάλυπτη αγνόηση των προβλημάτων που θίγουν πολλαπλώς το αστυνομικό προσωπικό και τις άγνωστες μέχρι σήμερα ενέργειες της ομοσπονδίας για τη διεκδίκηση ή την αποκατάσταση τους.

Κι αυτό γιατί η αιτία της εσπευσμένης διακοπής της τηλεδιάσκεψης, αποτέλεσε σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr το ... bloko.gr. Η τηλεδιάσκεψη πήρε άγρια μορφή όταν ο κ. Μανώλης Μαρκετάκης έθεσε το ζήτημα των τελευταίων δημοσιευμάτων μας εστιάζοντας σ' ένα βασικό πλην όμως αναπάντητο ερώτημα. "Μας ζητά στοιχεία η εισαγγελέας για οικονομική κακοδιαχείριση προηγούμενων ετών κι εμείς δεν τα δίνουμε;"

Επακολούθησε το χάος. Φωνές, αναθέματα και οικτιρμοί για το bloko.gr και την αυθάδεια της δημοσιοποίησης στοιχείων και πληροφοριών αναφορικά με την φραγή στο έρκος των οδόντων της ομοσπονδίας κι αποκλεισμό στην πρόσβαση των στοιχείων στον κορυφαίο κριτή κι ελεγκτή πιθανών ατασθαλιών άγνωστου {ακόμα} μεγέθους. 

"Τί θα πούμε στους συναδέλφους μας και πώς θα μπορούμε πλέον να τους εκπροσωπήσουμε" ήταν το τελευταίο ερώτημα πριν να πέσει το ... δημοκρατικό μαύρο. 

Τα συμπεράσματα δικά σας.

του Γιώργου Καραϊβάζ


ΥΓ προς τους ηρακλειδείς της ομοσπονδίας: Ο συνταγματικά κατοχυρωμένος ρόλος του Τύπου είναι η δημοσιοποίηση ειδήσεων, καθώς όμως κι εκεί τίθεται η αναγωγή του ως τέταρτου πυλώνα της Δημοκρατίας, είναι ο έλεγχος και η κριτική κάθε μορφής εξουσίας. Το ζήτημα λοιπόν δεν είναι εάν εμείς είμαστε ή όχι εισαγγελείς. Το ζήτημα είναι γιατί εσείς δείχνεται πως φοβάστε να δώσετε στον εισαγγελέα μια απάντηση στο αυτονόητο ερώτημα του. Έγιναν ή όχι οικονομικές ατασθαλίες στην χρήση προηγούμενων οικονομικών ετών; Τόσο απλό.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια