Διπλό φονικό στα Ανώγεια

Γνωστός μαντιναδολόγος είναι ο ένας από τους δύο νεκρούς από το διπλό φονικό στο Περαχώρι Ανωγείων που έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία και έχει κάνει το γύρο της Ελλάδας.Ο 63χρονος, πατέρας πέντε παιδιών, γνωστός για τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση, δέχθηκε τα πυρά του 30χρονου  πατέρα δύο παιδιών.

Οι οικογένειες των δύο νεκρών έχουν φυγαδευτεί υπό το φόβο βεντέτας ενώ στο χωριό αναμένεται και Εισαγγελέας.

Στις 3 τα ξημερώματα, οι σοροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Ηρακλείου του 30χρονου και στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου του 63χρονου, όπου σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι παραίτητες ιατροδικαστικές εξετάσεις.

Την ίδια ώρα, ο γιος του 63χρονου μαντιναδολόγου, αναζητείται από τις Αρχές καθώς φέρεται να πυροβόλησε τον 30χρονο αφού εκείνος νωρίτερα είχε πυροβολήσει τον πατέρα του.

Η ΕΛ.ΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του ενώ στην περιοχή βρίσκεται, από την πρώτη στιγμή, και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης υποστράτηγος Αντώνης Ρουτζάκης, ο οποίος συντονίζει τις έρευνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον τόπο της τραγωδίας, η ΕΛ.ΑΣ περισυνέλλεξε τουλάχιστον 8 κάλυκες όπλου.

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με τα όσα είπε στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr ο Δήμαρχος Ανωγείων, Σωκράτης Κεφαλογιάννης, αναζητείται τρόπος για την τέλεση των κηδειών καθώς και οι δύο οικογένειες μένουν στην ίδια γειτονιά και ανήκουν στην ίδια ενορία και γι'αυτό το λόγο θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

ekriti.gr