Συμπλοκή με τρεις τραυματίες για μια θέση στάθμευσης

Σε δίκη παραπέμφθηκαν τρεις άνδρες που αντάλλαξαν χτυπήματα κατά τη διάρκεια διένεξης για το παρκάρισμα των αυτοκινήτων τους , σηκώνοντας στο πόδι… μια ολόκληρη γειτονιά, στην περιοχή
της Τριανδρίας.
Στο  νοσοκομείο και από εκεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών κατέληξαν τρεις άνδρες οι οποίοι συνεπλάκησαν και αλληλοτραυματίστηκαν ύστερα από καβγά για μια θέση στάθμευσης, στη Θεσσαλονίκη. Εις βάρος τους  ασκήθηκε ποινική δίωξη γι επικίνδυνες σωματικές βλάβες κι ένας κατηγορείται και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων  ενώ  όλοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, σε τακτή δικάσιμο.
Το επεισόδιο σημειώθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής, στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Κουντουριώτη, στην περιοχή της Τριανδρίας. Αφορμή αποτέλεσε η διεκδίκηση μια κοινόχρηστης θέσης στάθμευσης από δύο οδηγούς ΙΧ επιβατικών αυτοκινήτων που κατοικούν στην ίδια γειτονιά. Ακολούθησε συμπλοκή στην οποία συμμετείχαν ένας 37χρονος και δύο αδέλφια, ηλικίας 57 και 62 χρονών.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο πρώτος, με τη χρήση συσκευής εκπομπής ηλεκτρικής ενέργειας, τραυμάτισε στο κεφάλι τον 57χρονο και τον αδελφό του οποίος κατέβηκε από παρακείμενο διαμέρισμα για να τον βοηθήσει. Οι δύο αδελφοί απάντησαν με γροθιές, τραυματίζοντας τον 37χρονο  στο μάτι ενώ στη συνέχεια, με τη συνδρομή άλλων δύο αγνώστων ανδρών, τον έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον κλοτσούν στο κεφάλι, στην πλάτη και στα πλευρά.
Και οι τρεις τραυματίες, με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ διακομίστηκαν στο εφημερεύον «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών ενώ υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις και στους δύο αδελφούς έγινε συρραφή των τραυμάτων. Ο ένας αδελφός είπε στην αστυνομία ότι δέχτηκε χτύπημα που τον παρέλυσε και ο άλλος κατέθεσε ότι δέχτηκαν χτυπήματα από φακό ενώ κάποια στιγμή ο 37χρονος ανέβηκε στο διαμέρισμα για να κρύψει κάποιο αντικείμενο.
Ο τελευταίος στην κατάθεση του ανέφερε ότι τα δύο αδέλφια κινήθηκαν εναντίον και του επιτέθηκαν από κοινού ενώ ο ίδιος έβγαλε έναν φακό που είχε στην τσέπη του για να αμυνθεί καθώς τους άκουσε να βρίζουν τη γυναίκα του. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων προηγήθηκε διένεξη με τη σύζυγο του πρώτου κατηγορούμενου για τον χώρο στάθμευσης που βρίσκεται εκτός της οικοδομής.
Η συσκευή εκπομπής ηλεκτρικής ενέργειας δεν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που έφθασαν στο σημείο και επιλήφθηκαν του περιστατικού.