Αγία Παρασκευή: Νύχτα έντασης και… «συγχρωτισμού» – Εκατοντάδες νεαροί, πέτρες και χημικά

Μεγάλη ένταση στην πλατεία Αγίου Ιωάννου, στην Αγία Παρασκευή, με αστυνομικούς να φτάνουν στο σημείο και να κάνουν περιορισμένη χρήση χημικών. Σύμφωνα με
πληροφορίες, τα επεισόδια εκδηλώθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης, 05.05.2020, από ομάδα νεαρών καθώς περισσότερα από 300 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία παρά τις απαγορεύσεις.
Όλα ξεκίνησαν μετά από πληροφορίες πως υπήρχαν οι εκατοντάδες νεαροί, με την απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 10 ατόμων να βρίσκεται σε πλήρη ισχύ.
Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και η κατάσταση όπως όλα δείχνουν δεν άργησε να ξεφύγει. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για τυχόν τραυματισμούς, ωστόσο το ρεπορτάζ αναφέρει πως έχουν γίνει προσαγωγές.
Δείτε τις εικόνες που δημοσίευσε live ένας χρήστης του Facebook

«Βούλιαξε» από κόσμο νωρίτερα η Πειραϊκή – Περίπατο ο κόσμος και η… απόσταση δύο μέτρων

Η Πειραϊκή έχει “βουλιάξει” από κόσμο. Κάτι που φυσικά -από μόνο του- δεν εμπεριέχει κάτι το μεμπτό, ωστόσο οι Αρχές είναι ξεκάθαρες για το πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε κατά την δεύτερη φάση του κορονοϊού στην χώρα μας, δηλαδή αυτήν του… βγαίνουμε από το σπίτι αλλά “μένουμε ασφαλείς”.
Μια από τις πιο βασικές “οδηγίες” που λένε και… ξαναλένε οι ειδικοί, είναι αυτή της κοινωνικής αποστασιοποίησης. Δηλαδή το να κρατάμε δύο μέτρα απόσταση από τους συμπολίτες μας όταν βγαίνουμε από το σπίτι.