Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΔΕ για τον συδικαλιστή που πυροβόλησε


Προοιμιακά οφείλουμε να παραδεχτούμε το εξής. Εάν η ΠΟΑΣΥ ασχολούνταν με τόση ζέση για τα προβλήματα των αστυνομικών, όπως μ' εκείνο του συνδικαλιστή που
πυροβόλησε, ίσως η δρομολόγηση τους να είχε άλλο χαρακτήρα. Αλλά ποιος νοιάζεται. Ίσως στην επόμενη προεκλογική περίοδο να μη  είναι μόνο τρία τα κόμματα (μικρά το δέμας) που θα υποβάλλουν πρόταση συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο και πιθανώς με αυξημένες πιθανότητες εκλογιμότητας.

Στο καθεαυτό ζήτημα τώρα, το αρχηγείο διέταξε ΕΔΕ για τον συνδικαλιστή που πυροβόλησε, έχοντας ως αγωγό το πρωτόλειο δημοσίευμα που από πλευράς συνδικαλιστή όπως μαθαίνουμε, καταγγέλεται ως υποβολιμαίο και συκοφαντικό, καθώς όπως επαναλαμβάνουμε υποστηρίζεται, περιέχει στοιχεία που αφενός δεν ανταποκρίνονται, αφετέρου αποδίδει προθέσεις και σκοπιμότητες που τις αποποιείται.

Το αρχηγείο σωστά σε κάθε περίπτωση κάνει τη δουλειά, εάν κι αυτή γίνεται υπό διερευνητέες συνθήκες καθώς η άλλη πλευρά αποδίδει μεθοδεύσεις και απόπειρα ανακατεύθυνσης από τα γεγονότα πρώτα και κύρια της διαδικασίας που ακολούθησε το ΑΤ Θέρμου, ο διοικτής του οποίου αναφέρεται πως κατέρχεται ως υποψήφιος σε αντίπαλη συνδικαλιστική ομάδα από αυτή του συνδικαλιστή που πυροβόλησε, ενώ γίνεται αναφορά για σκόπιμη απόκρυψη αναφορών στην κατάθεση του βασικού μάρτυρα. Εάν είναι αλήθεια, τότε εγείρεται ζήτημα όχι μόνο γι αυτόν, αλλά για την ηγεσία του συνδικαλιστικού κινήματος που φωτογραφίζεται ως υποκινητής μοχλός στη μόχλευση. Εάν στην ηγεσία θέλουν και επιδιώκουν την ισοτιμία στην κρίση, τότε θα πρέπει να διερευνήσουν τις καταγγελίες όλων των πλευρών. Όχι μονομερώς και με υπόνοιες συμμετοχής σε μία στημένη εκ των γεγονότων προβοκάτσια.



του Γιώργου Καραϊβάζ    


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια