Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιατί η αστυνομία εκτιμά ότι βρίσκεται κοντά στη γυναίκα με το βιτριόλι

Από τις είκοσι καταθέσεις, που έχουν λάβει μέχρι αυτήν την ώρα τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του ΤΑ Καλλιθέας, και με δεδομένο ότι οι αστυνομικοί θεωρούν ότι δράστης
είναι γυναίκα, έχουν καταγράψει έναν αριθμό περισσότερων από δέκα γυναίκες, με τις οποίες –σύμφωνα με τις καταθέσεις – ήταν σε προστριβή.
Αυτές τις γυναίκες όλες, λοιπόν, τις έχουν ταξινομήσει σε τρεις κατηγορίες: επαγγελματικό, φιλικό, αλλά και συγγενικό περιβάλλον.
Από όλες αυτές έχουν πάρει όλα τα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφίες και αναρτήσεις, στοιχεία που μελετούν σε σχέση με το εάν υπάρχει έστω και οποιαδήποτε νύξη για εκτόξευση απειλής ή ό,τι άλλο θα τους προκαλέσει το ενδιαφέρον.
Έχουν συγκρίνει το προφίλ τους και από τις φωτογραφίες με τα βίντεο, που όμως είναι θολά και δεν έχουν κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Από αυτές τις γυναίκες έχουν βρει όλα τα κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούν, και περιμένουν το Σάββατο ή τη Δευτέρα -όπως αναφέρουν πληροφορίες του bloko.gr– τις άρσεις και τις σαρώσεις για να δουν εάν κάποια από αυτές την επίμαχη ώρα και ημέρα ή τις προηγούμενες ήταν αναιτιολόγητα στην περιοχή.
Μία από αυτές τις γυναίκες, όπως έχει γράψει το bloko.gr, ήδη έχει εξεταστεί και αποκλειστεί.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες στην κατάθεση που έδωσε η 34χρονη περιέγραψε μια συγκλονιστική στιγμή. Φέρεται να είπε ότι ενώ περίμενε στην πόρτα του ασανσέρ ένιωσε την παρουσία της γυναίκας δίπλα της και ένιωσε ότι την κοιτούσε κατάματα η δράστης, χωρίς να πει το παραμικρό της πέταξε το καυστικό υγρό και έφυγε. Από αυτό οι αστυνομικοί βγάζουν το συμπέρασμα ότι η δράστης χρησιμοποίησε μπουκάλι ή ποτήρι με ανοικτό στόμιο.

του Γιώργου Καραϊβάζ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια