Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ποιοτική τροχονομική αστυνόμευση είναι αυτό που λείπει - κείμενο αναγνώστη

Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού - αναγνώστη του bloko.gr: Μετά τη μάχη της πλατείας..Σειρά αυτή την εβδομάδα είχε η μάχη της κόντρας και των αυτοσχέδιων αγώνων..!!Με
όλη την Αττική να γίνεται μια απέραντη πίστα και πεδίο δράσης και εκτόνωσης για κάθε μπουχτισμενο και κλεισμένο από τον κορονοιο!!
  Η Διεύθυνση Τροχαίας παρακολούθησε τα γεγονότα από απόσταση και όσο μπορούσε..Αφού της ζητούν συνέχεια άτομα για ενίσχυση άλλων υπηρεσιών σε αλλότρια καθήκοντα από τα συνήθη!!! Φρούρηση κρατουμενων,φρούρηση εγκαταστάσεων κτλ.Ενω με έκπληξη βλέπουμε να διατίθενται πεζοί τροχονόμοι ενώ δεν υπάρχει ιδιαίτερη κίνηση στο οδικό δίκτυο..!!
 Αλλά και αν υπήρχε..οι οδηγοί πια δεν είναι πρόθυμοι να πειθαρχισουν στον πεζό τροχονόμο..τον πάλαι ποτέ με την περικεφαλαία!!Στο βάθρο κτλ...Υπάρχει άλλωστε τεχνολογία σήμερα..έξυπνα φανάρια με αισθητήρες για τα πιάτα..Χρόνο καθυστέρηση για τους πεζούς..Με ηλιακή ενέργεια κ.α.
Η ποιοτική τροχονομικη αστυνόμευση είναι που λείπει..κοντρες,θόρυβος..Παραβίαση φωτεινών σηματοδοτών..και η αστυνόμευση των οδών δεν μπορεί να γίνεται με ένα όχημα και το πολύ ένα δίκυκλο ανά τροχαία..Κάνοντας απλά καταγραφή σε υλικές ζημιες και τροχαία..!!Κόβοντας σταθμεύσεις αντί της υπό εξαφάνιση δημοτικής και των Α.Τ.
 Χρειάζεται νέο δόγμα..άτομα..οχήματα στους δρόμους και ελάττωση της επάνδρωσης των γραφείων ώστε να αλλάξει το μοντέλο από καταγραφικό σε πιο ενεργητικό και οι ελενχοι να αποκτήσουν ουσία και όχι στατιστική!!Η βάση της Τροχαίας δεν πρέπει να είναι η ανάλυση των τροχαίων..Αλλά η τροχονομικη αστυνόμευση και αποτροπή αυτών με παρουσία αλλά και βεβαίωση επικυνδινων παραβάσεων..Ώστε να υπάρχει ελενχος αλλά και αποτροπή στην ανεύθυνη οδήγηση!!
                                                      Ο
                                           Εν ενεργεία
                                          Αστυνομικος




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια