Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τον έπιασαν με τα κλοπιμαία και την επομένη έψαχνε νέο στόχο - Ο επαγγελματισμός του Αμεσοδρασίτη και τα κενά στο νομικό σύστημα

Ακόμα ένα περιστατικό, που δείχνει τον ζήλο και τον επαγγελματισμό όσων υπηρετών στην Άμεση Δράση, πληροφορούμαστε στο bloko.gr: Πρωί Τετάρτης, λίγο πριν από τις επτά το πρωί. Πλήρωμα
της ΑΔ, που έκανε περιπολία, αντιλήφθηκε δύο άτομα σε μπαλκόνι πρώτου ορόφου μίας μονοκατοικίας. Στη θέα των αστυνομικών, οι δύο άνδρες σάστισαν και έτρεξαν προς το σπίτι, για να φύγουν από την κεντρική είσοδο του σπιτιού, η οποία ήταν σε κάθετο δρόμο.

Οι αστυνομικοί έτρεξαν πίσω τους και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον έναν από τους δύο, παρόλο που έκανε ό,τι μπορούσε για να ξεφύγει από τα χέρια τους. Επάνω του βρήκαν έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, δύο ελληνικά διαβατήρια και πέντε ρολόγια. Όπως βλέπετε είχαν καταστρέψει και την κεντρική είσοδο της μονοκατοικίας.



Οι αστυνομικοί έκαναν τη δουλειά τους, αλλά οι δικαστικές αρχές έδωσαν ακόμα μία ευκαιρία στον υπήκοο Γεωργίας. Μόνο που την επόμενη μέρα, άλλο πλήρωμα τον εντόπισε να περιεργάζεται σπίτια και προχώρησε στην προσαγωγή του, πριν καταφέρει να μπει σε άλλο σπίτι. 
Δείτε και φωτογραφία από την προσαγωγή του:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια