Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι σκαφτιάδες, τα λιβάνια και ο θησαυρός του Λουτρακίου

Ξεκάθαρο για τις αστυνομικές αρχές είναι πια ότι οι τέσσερις άνδρες, που έχασαν τη ζωή τους στη σπηλιά του Λουτρακίου, αναζητούσαν χρυσές λίρες από την εποχή του Β’ Παγκοσμίου
Πολέμου.
Κατά την εξέτασή της η σύζυγος του ενός θύματος, είπε στα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κορίνθου ότι οι τέσσερις άνδρες είχαν πάει στο παρελθόν τουλάχιστον άλλες δύο φορές και μάλιστα ότι τη μία τους είχε μεταφέρει εκείνη και για αυτό γνώριζε την τοποθεσία. Όταν πια έχασε επαφή και επικοινωνία μαζί τους, έτρεξε στο σημείο, και κάλεσε την πυροσβεστική, όταν διαπίστωσε ότι είναι νεκροί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, οι δύο νεαρότεροι σε ηλικία είχαν τον ρόλο του εργάτη, καθώς μόνο στα χέρια τους βρήκαν χώμα. Ο μεσαίος σε ηλικία φαίνεται –σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης- ότι είχε τον ρόλο του «μάγου», καθώς είχε στις τσέπες του λιβάνια, με τα οποία «ξορκίζουν τα δαιμόνια από τις ποτισμένες με αίμα λίρες».
Το αποτέλεσμα της νεκροψίας έδειξε ότι και οι τέσσερις είχαν ασφυκτικό θάνατο, οπότε το σενάριο των αναθυμιάσεων θεωρείται πλέον βέβαιο.


Μανώλης Ασαριώτης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια