Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΕΑΛΣ: Η εμμονή κατά του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και των στελεχών του και η υιοθέτηση της τουρκικής προπαγάνδας, μας προκαλεί θλίψη, απογοήτευση, προβληματισμό, αγανάκτηση και απαντάμε

''Το Α/ΛΣ – ΕΛ.ΑΚΤ. και τα στελέχη του βρίσκονται και θα παραμείνουν, ψηλά στα μάτια της κοινωνίας'' τονίζει η ΠΕΑΛΣ


Θλίψη και προβληματισμό μας προκαλεί ότι ελληνικά sites και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής τους, δημοσιεύουν άρθρα Τούρκων δημοσιογράφων και τουρκικών πηγών αποσκοπώντας, δυστυχώς, στη θετική ανάδειξη της Τουρκικής Ακτοφυλακής και στην αρνητική προπαγάνδα για την Ελληνική Ακτοφυλακή.

 

Αυτό όμως που μας προκαλεί αγανάκτηση, είναι η εμμονή και υπέρμετρη προσπάθεια των αρθρογράφων αυτών των sites,  να πείσουν την κοινή γνώμη περί δήθεν «σκοτεινής δράσης», που έχουν αναπτύξει οι ένστολες Υπηρεσίες του κράτους και η χρησιμοποίηση για την εγκυρότητα των δημοσιευμάτων τους δήθεν μαρτυριών «αυτοπτών ανώνυμων μαρτύρων», που άλλοτε δηλώνουν ότι είδαν σε βίντεο των τουρκικών ΜΜΕ να περισυλλέγονται από την τουρκική ακτοφυλακή μετανάστες σε τουρκική βραχονησίδα, τους οποίους υποτίθεται ότι τους είχαν δει νωρίτερα να αποβιβάζονται σε Ελληνική ακτή και άλλοτε την ύπαρξη φωτογραφικού υλικού και βίντεο όπου συνήθως λόγω σκότους ή παλιάς τεχνολογίας του μέσου, δεν είναι εμφανή τα στοιχεία, ενώ όταν υπάρχει κάποια φωτογραφία ή βίντεο, σε καμιά περίπτωση δεν αποδεικνύουν - επιβεβαιώνουν τα σενάριά τους περί δήθεν «παράνομων επιχειρήσεων» του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. με επαναπροωθήσεις προσφύγων από τα ελληνικά νησιά στις τουρκικές ακτές.

 

Ως ΠΕΑΛΣ, απαντάμε σ’ αυτούς που αδίκως αποδέχονται - υιοθετούν και αναδημοσιεύουν κατ’ εξακολούθηση, προπαγανδιστικά άρθρα του τουρκικού τύπου και με άρθρα τους δείχνουν μένος και έλλειψη σεβασμού για τα στελέχη ΛΣ, ότι πλέον στις φαντασιώσεις - σενάριά τους θα λαμβάνουν απαντήσεις ως οφείλουμε για την προάσπιση του κύρους του Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και των συναδέλφων μας, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους υπό αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες στο Ανατολικό Αιγαίο και υπό την πανδημία του κορονοϊού.
 

Τους καλούμε λοιπόν, να μείνουν στο μικρόκοσμό τους, εκεί που τους έχει κατατάξει η συνήθης αρθρογραφία τους και η μικρή αναγνωσιμότητά τους και τους προτείνουμε, αν θέλουν πραγματικά να προσφέρουν κι αυτοί κάτι, να μην ασχολούνται με αυτούς που πραγματικά προσφέρουν στην κοινωνία και στην πατρίδα μας και στους οποίους, αδιαμφισβήτητα, συμπεριλαμβάνονται και οι ένστολες Υπηρεσίες του κράτους.
 

Το Α/ΛΣ – ΕΛ.ΑΚΤ. και τα στελέχη του βρίσκονται και θα παραμείνουν, ψηλά στα μάτια της κοινωνίας κι αν νομίζουν ότι μπορούν να απαξιώσουν το έργο και την προσφορά μας, εκτελώντας παραγγελιές που εξυπηρετούν «σκοτεινά» συμφέροντα με αναδημοσιεύσεις - υιοθετήσεις άρθρων τουρκικών ΜΜΕ, δήθεν «μαρτυρίες» και «σενάρια φαντασίας», πλανώνται πλάνην οικτράν.

 

 

Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                                   Ο Γενικός Γραμματέας

 

Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ                        Γεώργιος ΜΑΡΑΓΚΟΣ

(ΠΕΑΛΣ) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Λ.Σ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια