Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σύριγγες ακόμη και μέσα σε αεραγωγούς και στόρια στις δημοτικές τουαλέτες στα Χανιά

Αποκαλυπτικές εικόνες που όλοι τις φαντάζονται και τις γνωρίζουν, αλλά ποτέ δεν τις έχουν δει! Η κατάσταση στις δημοτικές τουαλέτες στην πλατεία 1866 είναι, ακόμη και σήμερα που εκτελούνται οι
εργασίες ανακατασκευής, σοκαριστικές.
Τα όσα είπε ο αντιδήμαρχος Μιχ. Τσουπάκης στην ενημέρωση της Δ.Κ. Χανίων είναι ελάχιστα μπροστά σε αυτά που “βλέπει” ο φωτογραφικός φακός του Parakritika.gr, μία εβδομάδα μετά την έναρξη των εργασιών, με τα περισσότερα να έχουν μαζευτεί! Ο φόβος των συνεργείων να κάνουν απλά… τη δουλειά τους επαληθεύεται καθημερινά.
Αδιάψευστος μάρτυρας οι εικόνες από το άντρο τοξικομανών κάτω από την πλατεία 1866, όπου χρειάζεται, όπως λέει στο Parakritika.gr ο κ. Τσουπάκης, να γίνουν άλματα για να αλλάξει η κατάσταση. “Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξει αυτή η εικόνα στο κέντρο των Χανίων. Δεν είναι μόνο απλά η ανακατασκευή των τουαλετών, είναι ένα “στοίχημα” που πρέπει να κερδηθεί στην πόλη μας. Είναι απαράδεκτο να συντηρείται τόσα χρόνια αυτή η κατάσταση. Κάνουμε το πρώτο βήμα για αυτή την αλλαγή”, προσθέτει.
“Φανταστείτε ότι έχουμε μαζέψει και τα περισσότερα. Η πρώτη εικόνα που είδαμε ήταν σοκαριστική”, αναφέρει ένας από τους εργάτες.
Είναι χαρακτηριστικό πως αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. βρίσκονται καθημερινά στην πλατεία, προκειμένου να κάνουν τη δουλειά τους τα συνεργεία. Και βέβαια, να σημειωθεί πως αυτή είναι η εικόνα μόνο από την πλατεία 1866 και από τουαλέτες που -υποτίθεται- είχαν κλείσει με καγκελόπορτα εδώ και καιρό και δεν λειτουργούσαν. Ανάλογη εικόνα, ίσως όχι με τα “σύνεργα του θανάτου”, αλλά με ζημιές και ακαθαρσίες, παρουσιάζουν οι τουαλέτες και στην Δημοτική Αγορά.
Δείτε το αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ…
Χρησιμοποιημένες σύριγγες στη μέση της τουαλέτας…
Σύριγγες παντού…
Σύριγγες κρυμμένες ακόμη και σε αεραγωγούς…
Σπασμένοι αεραγωγοί για να κρύβουν τα σύνεργα του θανάτου
Χυδαία συνθήματα στα πλακάκια
Καταστροφές και ακαθαρσίες…


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια