Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πάτρα: Άνδρας απειλούσε να πέσει από ταράτσα - Τον σταμάτησαν αστυνομικοί - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και βρέθηκε εμπύρετος


Σε περιπέτεια δίχως τέλος εξελίσεται η απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε άνδρας στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην οδό 25ης Μαρτίου στην περιοχή της Εύας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο
άνδρας λίγο μετά τις 6 το απόγευμα ανέβηκε στην ταράτσα σπιτιού και απειλούσε να πέσει στο κενό. Αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον κατεβάσουν στο έδαφος. Μάλιστα στην επιχείρηση που στήθηκε ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά.
Όπως συμβαίνει σε κάθε τέτοια περίπτωση, ο άνδρας μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να εξεταστεί,  όπως και έγινε. 
Οι θεράποντες ιατροί κατά την εξέταση αντιλήφθηκαν πως ο άνδρας είχε υψηλό πυρετό! Όπως ήταν λογικό οι γιατροί έδωσαν εντολή να γίνει τεστ για κορονοϊό αφού ένα από τα συμπτώματα είναι ο πυρετός. 
Οι αστυνομικοί που ήρθαν σε επαφή με τον άνδρα βρίσκονται σε επιφυλακή εως αύριο που θα βγουν τα αποτελέσματα και θα γίνει γνωστό αν όντως πάσχει από κορονοϊό. 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια