Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομικός της ΔΙΑΣ χωρίς δίπλωμα, ανασφάλιστη μηχανή και ... περίεργες παρέες

Μπροστά σ' έναν αναπάντεχο γρίφο βρέθηκαν χθες το απόγευμα αστυνομικοί της τροχαίας Ελληνικού. Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, μοτοσικλετιστής που
αντελήφθη την παρουσία τους στην πλατεία Εσπερίδων στην Γλυφάδα, καβάλησε πεζοδρόμιο, μπήκε αντίθετα σε μονόδρομο με πρόθεση (;) να παρκάρει.

Οι τροχονόμοι τον έλεγξαν και διαπίστωσαν αφενός πως πρόκειται για αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, προερχόμενος από τη τελευταία φουρνιά των ειδικών φρουρών, κυκλοφορούσε χωρίς δίπλωμα με ανασφάλιστη τη μηχανή μεγάλου κυβισμού και με ξεβαμμένες πινακίδες κυκλοφορίας που καθιστούν δυσανάγνωστο τον αριθμό.

Ο ειδικός φρουρός συνελήφθη και σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Κατά την έρευνα ωστόσο προστέθηκαν και άλλες περίεργες ψηφίδες στο παζλ, χωρίς σε αυτές να συμπεριλαμβάνεται το παρουσιαστικό του που παραπέμπει πάντως όχι σε αστυνομικό.

Πριν από περίπου 10 ημέρες, η ίδια υπηρεσία είχε ελέγξει άτομο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 15.000 ευρώ, για τα οποία δεν μπορούσε να αιτιολογήσει την κατοχή τους. Για το "εύρημα" ενημερώθηκε η αρμόδια υπηρεσία ασφάλειας και σε έλεγχο που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών, ζυγαριά ακριβείας κοκ. 

Χθες, διαπιστώθηκε ότι ειδικός φρουρός και προ δεκαημέρου συλληφθείς, διατηρούν άρρηκτους δεσμούς φιλίας, χωρίς βέβαια να σημάνει κάτι αυτό, αλλά και οπωσδήποτε χωρίς να μην αξίζει προσοχής και επιπλέον διερεύνησης.



ΥΓ: Θέλουμε να διατηρούμε την ψευδαίσθηση πως στη ΔΙΑΣ, δεν επιτελεί καθήκοντα .... οδηγού.



του Γιώργου Καραϊβάζ  
 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια