Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Η λύση μια... Άμεση στελέχωση των Αστυνομικών Τμημάτων με οποιοδήποτε τρόπο''


Διαβάστε το κείμενο
Φύλαξη σταθμών μετρό, φρούρηση ξενοδοχείων που φιλοξενούν άτομα με ύποπτα κρούσματα του covid-19, φρούρηση εγκαταστάσεων μεγάλων εταιρειών, διάθεση συναδέλφων σε άλλες Αστυνομικές Διευθύνσεις μακριά από την οργανική τους θέση, είναι κάποια από τα πάρεργα που έχει να αντιμετωπίσει σήμερα ο Έλληνας Αστυνομικός. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη σωματική και ψυχολογική «εξόντωση» του συναδέλφου καθώς καλείται να μετακινηθεί μακριά από την υπηρεσία όπου ανήκει, παραβιάζεται έτσι ο χρόνος εργασίας του και δημιουργείται τεράστιο πλήγμα στα οικονομικά του. Με τις ανωτέρω μετακινήσεις-διαθέσεις-αποσπάσεις, δημιουργείται επίσης μεγάλο πρόβλημα στη εύρυθμη λειτουργία των Αστυνομικών Τμημάτων καθώς και στο χρόνο εργασίας των συναδέλφων που «απομένουν» πίσω σ’ αυτά.


Κατόπιν τούτου, λόγω της έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού στα Αστυνομικά Τμήματα, δημιουργούνται πολλά κενά στην εμφανή Αστυνόμευση των περιοχών αρμοδιότητας και κατ’ επέκταση στην ουσιαστική προστασία του Πολίτη. Πόσο μάλλον τη θερινή περίοδο που αυξάνονται οι επισκέπτες κυρίως σε παραλιακές περιοχές της Αττικής και οι απαιτήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας είναι ακόμα μεγαλύτερες.


Η λύση μια... Άμεση στελέχωση των Αστυνομικών Τμημάτων με οποιοδήποτε τρόπο!!!
Υποχρέωση μας η διασφάλιση της ομαλής καθημερινότητας του Πολίτη!!!Υποχρέωση της Ηγεσίας η λύση του συγκεκριμένου ζητήματος!!!

 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια