Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έχουν διαλύσει τις ΟΠΚΕ σαν να είναι πλήρωμα περιπολικού - καταγγελία αστυνομικού

Διαβάστε κείμενο αστυνομικού - αναγνώστη του bloko.gr: Κάθε μέρα και κάτι καινούριο πετάγεται!! Τι σημαίνει ΟΠΚΕ??? Το κυριότερο :ΟΜΑΔΑ !!!!! Λοιπόν να γνωρίζετε ότι κάποιες ΟΠΚΕ τις
έχουν καταντήσει για όλες τις δουλειές, και λειψές ........! Τις έχουν αφήσει στο έλεος με 3 και 4 άτομα εκ των οποίων τις χωρίζουν κιόλας, άκουσον άκουσον...... σε 2 βάρδιες για να καλύψουν όλα τα πόστα!! 2 άτομα ΟΠΚΕ είναι ομάδα???? Θα τρελαθούμε εντελώς?? Δλδ το κέντρο επιχειρήσεων σε μια δύσκολη περίπτωση συμβάντος θα στείλει ΟΠΚΕ, θεωρώντας ότι στέλνει ειδική ομάδα????? Τι ΟΠΚΕ ???? 2 ατόμων ???

Πλήρωμα περιπολικού δηλαδή......! Όχι ομάδα γι αυτό που υπάρχει η σύστασή της!!! Με λίγα λόγια τις ΟΠΚΕ τις έχουν διαλύσει, ΚΥΡΙΩΣ στην επαρχία, και το μόνο που τους νοιάζει είναι να βουλώνουν τρύπες από ωράρια, δίχως να τους ενδιαφέρει ο ρόλος ύπαρξης μιας ομάδας ΟΠΚΕ και του αριθμού που την απαρτίζουν......! Αν φτάσουμε στο σημείο να διαλυθούν και οι ειδικές αυτές ομάδες, τότε το πρόβλημα θα είναι πολύ σοβαρό με αντίκτυπο στην κοινωνία!! Ας ξυπνήσουν οι υπεύθυνοι κι ας αφήσουν τις ΟΠΚΕ να δουλεύουν όπως πρέπει και ορίζει ο κανονισμός! Σαν ΟΜΑΔΕΣ, κι όχι σαν πρηρωματα περιπολικού! Κι αν θέλουν να δουλέψουν σαν πληρώματα, τότε να μην έχουν απαιτήσεις ομάδας.........!!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια