Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΑΔ Κέρκυρας: Ήταν υπόθεση τιμής για την Ελληνική Αστυνομία η σύλληψη του 47χρονου. (Βίντεο)


Λεπτομέρειες για την σύλληψη του 47χρονου έδωσε μιλώντας στο Corfutv ο Αστυνομικός Διευθυντής Κερκύρας Μάνθος Γιαννούλης. Ο κ. Γιαννούλης υποστήριξε ότι: «Για την σύλληψή του
προηγήθηκαν πολυήμερες αστυνομικές έρευνες, με την συμμετοχή 100 και πλέον αστυνομικών στην ευρύτερη περιοχή της Λευκίμμης, αξιοποιήθηκαν όλα τα απαραίτητα τεχνικά μέσα, με αποτέλεσμα χθες το απόγευμα, αστυνομικοί  της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, με την συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), αστυνομικών σκύλων, καθώς και ανδρών του Αστυνομικού Τμήματος Λευκίμμης,  να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.
Επισημαίνεται ότι ο δράστης στη θέα των αστυνομικών, που ενέδρευαν στην δασώδη περιοχή του Παλαιοχωρίου  Λευκίμμης,  τράπηκε σε φυγή και πήδηξε από κρημνώδες σημείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα άκρα και στην σπονδυλική του στήλη.
‘Άμεσα διατάχθηκε ο χερσαίος αποκλεισμός του σημείου από τουλάχιστον 50 αστυνομικούς και ταυτόχρονα ζητήθηκε η συνδρομή του Λιμεναρχείου Κέρκυρας από θαλάσσης, δεδομένου ότι το εν λόγο σημείο οδηγούσε σε απόκρημνη παραλία».






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια