Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Περισσότερα από 30 νέα αυτοκίνητα στον στόλο των αστυνομικών υπηρεσιών της Θεσσαλίας

Ανανεώνεται ο στόλος των αστυνομικών υπηρεσιών της Θεσσαλίας, καθώς ο περιφερειάρχης, Κώστας Αγοραστός, έδωσε έγκριση για την υπογραφή σύμβασης που αφορά την προμήθεια 33
νέων αυτοκινήτων, συνολικού ποσού 718.013,67 ευρώ.
Ειδικότερα, μετά τη διενέργεια του ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Εξοπλισμός Αστυνομικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Θεσσαλίας για δράσεις οδικής ασφάλειας» από την Ελληνική Αστυνομία, ως δικαιούχου και φορέα υλοποίησης του έργου, και την υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Περιφέρειας Θεσσαλίας, διενεργήθηκε ο προβλεπόμενος προέλεγχος που οδήγησε σε θετικό αποτέλεσμα.
«Σε συνεργασία με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας, Αστέριο Μαντζιώκα, και τις υπηρεσίες μας, καταγράψαμε τις ανάγκες των αστυνομικών υπηρεσιών της Θεσσαλίας και χρηματοδοτούμε από το ΕΣΠΑ την προμήθεια νέων οχημάτων και εξοπλισμού για δράσεις οδικής ασφάλειας. Θέλουμε μία σύγχρονη και αποτελεσματική αστυνομία, που να ανταποκρίνεται στον επιχειρησιακό και κοινωνικό ρόλο της», δήλωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας.
«Με τα 33 νέα αυτοκίνητα που προμηθευόμαστε άμεσα αλλά και με τα νέα οχήματα και εξοπλισμό που έρχονται σε δεύτερο χρόνο, συμβάλλουμε στη βελτίωση της ενεργητικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Διαθέτουμε από τις πιο σύγχρονες και ασφαλείς οδικές υποδομές στη χώρα. Η αυξημένη αποδοτικότητα της αστυνόμευσης του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Θεσσαλίας με σύγχρονα οχήματα και εξοπλισμό βοηθά στη μείωση, πρόληψη και αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων. Πάνω απ' όλα η ανθρώπινη ζωή και η ασφάλεια», πρόσθεσε ο κ. Αγοραστός.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια