Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τι ισχυρίζονται οι εμπλεκόμενοι για τη φονική συμπλοκή στα Ανώγεια - Τί είπε στους αστυνομικούς ο 29χρονος και τι λέει ο πατέρας του θύματος

Την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αντιμετωπίζει ο 29χρονος από τα Ανώγεια, που παραδόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, ύστερα από τη φονική
συμπλοκή μπροστά στο σπίτι του, το βράδυ του Σαββάτου, στην οποία έχασε τη ζωή του και ο πατέρας του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr o 29χρονος προανακριτικά υποστήριξε ότι ήταν μπροστά στο σπίτι του, όταν ο Γιώργος Ξυλούρης στάθμευσε το αυτοκίνητό του και κινήθηκε προς το μέρος του με άγριες διαθέσεις.
Υποστηρίζει ότι το θύμα εξαπέλυσε ύβρεις εναντίον του και εναντίον της οικογένειάς του και τότς τον χτύπησε στο πρόσωπο. Όπως ανέφερε στα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου, το θύμα έφυγε για το σπίτι και εκείνος μπήκε στο δικό του και μίλησε για το περιστατικό στους γονείς του.
Την ώρα, που ήταν στο μπάνιο -υποστηρίζει- άκουσε φωνές και πυροβολισμό και τότε πήρε το πιστόλι του πατέρα του από το συρτάρι και κατέβηκε στον δρόμο.
"Είδα τη μητέρα μου να ουρλιάζει και δύο άτομα πεσμένα στο έδαφος. Πλησίασα και είδα ότι ο ένας ήταν ο πατέρας μου και ο άλλος ο Γιώργος Ξυλούρης με ένα όπλο στα χέρια. Είδα ότι ο πατέρας μου είχε μία τρύπα στο στήθος. Υπέθεσα ότι ήταν νεκρός και θόλωσα. Άρχισα να πυροβολώ πολλές φορές, χωρίς να θυμάμαι πόσες. Πέταξα το όπλο, προσπάθησα να σηκώσω τον πατέρα μου και με ένα αγροτικό τον πήγα στο κέντρο υγείας." Ανέφερε μεταξύ άλλων.
Στη συνέχεια, και όταν κατάλαβε ότι ο πατέρας του ήταν νεκρός, επέστρεψε στο σημείο της συμπλοκής -όπως είπε- πήρε το πιστόλι που χρησιμοποίησε και έφυγε.

Η οικογένεια τού Γιώργου Ξυλούρη παρουσιάζει μία διαφορετική εκδοχή, λέγοντας ότι ο 29χρονος ξεκίνησε τον καβγά και μάλιστα ότι από δικό του πυροβολισμό τραυματίστηκε θανάσιμα και ο Λευτέρης Καλομοίρης. 
Παρακολουθείστε τί δήλωσε ο πατέρας του θύματος, Γιάννης Ξυλούρης:

Μανώλης Ασαριώτης



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια