Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δώδεκα συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη σε ένα 24ωρο


Από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποιούνται συστηματικά, στοχευμένοι έλεγχοι με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη

φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων καθώς και ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν:

(4) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, και ειδικότερα

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης 35χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 8 ετών και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ για διακίνηση ναρκωτικών.

34χρονος ομογενής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων-Μενεμένης, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 ετών, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού-Ευόσμου 42χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε μία απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

35χρονος αλλοδαπός, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης κ. Ανακριτή Αλεξανδρούπολης Έβρου, για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών.



(8) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, μεταξύ αυτών και 21χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη στο κέντρο της πόλης από την Ομάδα Αποτροπής Κλοπών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροδέμα κάνναβης συνολικού βάρους (13) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια