23η Ταξιαρχία: Απειλητικό μήνυμα στον Ταξίαρχο αναστατώνει το Δ’ ΣΣ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του/των ανώνυμου/ων επιστολογράφου/ων που έστειλαν απειλητική επιστολή στον Διοικητή Ταξίαρχο Παναγιώτη Χριστοδούλου. Οι
έρευνες γίνονται σε ολόκληρο το Δ’ ΣΣ σύμφωνα με πληροφορίες του ,armyvoice.gr ενώ κατά άλλες πηγές έχουν επικεντρωθεί σε στελέχη στο Διδυμότειχο.
Η επιστολή σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Armyvoice.gr περιείχε ύβρεις για τον ίδιο και απειλές ακόμα και για την οικογένειά του. Ο Ταξίαρχος διάβασε την κατάπτυστη επιστολή στους διοικητές του και άμεσα ξεκίνησε εκτεταμένη έρευνα για την εντοπισμό των δραστών, με στόχο την παραδειγματική τιμωρία τους.
Άμεσα ενημερώθηκε και ο Αρχηγός ΓΕΣ, ο οποίος έδωσε το πράσινο φως για εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ταξίαρχος Παναγιώτης Χριστοδούλου έχει αναλάβει πρόσφατα την ηγεσία στην 23 Ταξιαρχία, ενώ λίγο πριν ήταν ο διευθυντής του Γραφείου του ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή.
Η 23 ΤΘΤ
Η 23 ΤΘΤ εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη.
Το έμβλημα της απεικονίζει ένα άρμα μάχης, σύμβολο της σύγχρονης ισχύος των Τεθωρακισμένων, και έναν Κένταυρο, πλάσμα της Ελληνικής Μυθολογίας, πανάρχαιο σύμβολο της ισχύος του Ιππικού.
Το ρητό της 23 ΤΘΤ αναφέρει: «ΚΑΙΡΟΝ ΠΡΟΣΜΕΝΕ» (Περίανδρος), που σημαίνει «να περιμένεις την κατάλληλη ευκαιρία».