Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κορωνοϊός: 151 οι νεκροί - 30 διασωληνωμένοι


Κανένας ασθενής δεν έχει χάσει τη ζωή του από τις επιπλοκές του κορονοϊού για περισσότερες από 24 ώρες. Ο αριθμός των νεκρών από τη νόσο είναι 151. 6 είναι τα νέα κρούσματα και τα επιβεβαιωμένα είναι 2716. 30 ασθενείς έχουν διασωληνωθεί.

O Nϊκος Χαρδαλιάς δήλωσε χαρακτηριστικά:  Μπορεί τα στοιχεία να είναι πολύ καλά αλλά είναι έτσι επειδή εφαρμόσαμε με συνέπεια τα μέτρα. Οι αριθμοί αντικατοπτρίζουν ό,τι κάναμε πριν 10-14 ημέρες και ό,τι κάνουμε σήμερα θα φανεί αντίστοιχα σε 10-14 ημέρες

Ο Διευθυντής υγειονομικού της Πολεμικής Αεροπορίας που αντικατέστησε σήμερα τον Σωτήρη Τσίοδρα αναφέρθηκε στη χρήση των κλιματιστικών καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει.

 Στα κεντρικά συστήματα, ανέφερε ο Υποπτέραρχος Δημήτρης Χατζηγεωργίου πρέπει να υπάρχει μέριμνα για μεγαλύτερη ποσότητα φρέσκου αέρα. Για κλιματιστικά οικιακού τύπου η σύσταση είναι να μη γίνεται χρήση αν δεν είναι απαραίτητο αλλά είναι ανοιχτό ένα παράθυρο όταν είναι ανοιχτά.

Από αύριο θα ανοίξουν τα υποκαταστήματα της ΔΕΗ με μέτρα προστασίας και θερμομέτρηση για πελάτες και υπαλλήλους. Θα λειτουργούν αποκλειστικά για πληρωμές, Σύναψη Νέων Συμβολαίων και Αλλαγή στοιχείων Συμβολαίων ενώ πελάτες και υπάλληλοι θα φορούν υποχρεωτικά μάσκες.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια