Η ΕΥΠ παρακολουθεί τους αστυνομικούς!!! - Χαλασμός Κυρίου με το sms Χρυσοχοΐδη

Γράφαμε το πρωί στο bloko.gr για αστυνομικούς σε παράκρουση και μάλλον η καθεστηκυία πραγματικότητα έρχεται να μας δικαιώσει. Προχθές λοιπόν, όπως ενημερωνόμαστε από
αξιόπιστες πηγές, ξεσηκώθηκε σάλος αμέσως μόλις ζητήθηκαν οι αριθμοί των καταχωρημένων στους αστυνομικούς κινητών τηλεφώνων, χωρίς τα ονοματεπώνυμα τους, προκειμένου να σταλλεί λίγες ώρες αργότερα το γνωστό πλέον sms του υπουργού δημόσιας τάξης.

Μόλις έγινε γνωστό στους παροικούντες και συνέχεια σε όλους τους υπόλοιπους στην Κατεχάκη το περιεχόμενο του από τα πάνω αιτήματος, έγινε χαλασμός Κυρίου. Κάτι σαν σε συντέλεια στον ... υπερσυντέλικο.

Οι συνωμοσιολόγοι αποφάνθηκαν άπαξ δια παντός, ότι τα κινητά τα ήθελαν για να ... τους παρακολουθούν πλέον από την ΕΥΠ! Τέτοιου επιπέδου και σπουδαιότητας αναλύσεις από ανθρώπους που εντέλλονται για τον σχεδιασμό στρατηγικών στην ΕΛΑΣ και την υλοποίηση οικονομοτεχνικών προγραμμάτων.

Για να καμφθεί η θυελλώδης δυσπιστία και για να κατακάτσει ο κοπετός, έγιναν ακόμα και εισηγήσεις προς τα πάνω να βγει ... διευκρινιστική εγκύκλιος της χρείας των αριθμών αυτών, όμως ευτυχώς η απάντηση ήταν "ας διατηρήσουμε στοιχειώδη έστω σοβαρότητα...."

Ας το ευχηθούμε κι εμείς.


του γιώργου Καραϊβάζ