Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

OI BLOKISTES ΜΕΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ…….. και ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΖΑΝΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ν7     Μια αγάπη για την καραντίνα και ο κρόκος Κοζάνης

Ο Πάνος κάθε βράδυ βγαίνει στο μπαλκόνι και χειροκροτάει μόνος του, κάποια Σάββατα ήταν και οι απέναντι, αυτή η συγκινητική ανακάλυψη του Έλληνα για τους γιατρούς μας με έχει σκοτώσει….όπως πάντα είδαμε τους άλλους και το αντιγράψαμε. Εμένα βέβαια δεν με ανησυχεί αυτό, με ανησυχεί που κάθε βράδυ κατά τις 9.30 ντύνεται στολίζεται και βγαίνει στο μπαλκόνι… άρχισα να σκέφτομαι ότι ο κατσαρίδας έχει αρχή κατάθλιψης. Μόνος του σε αυτή την ηλικία ντυμένος  στην πένα, κολώνια ποτήρι χαμηλό βλέμμα μπλαζέ –μην πω ηλιθίου… σήμερα θα κάνω έφοδο δεν πάει άλλο.
 Κάνω πως δεν βλέπω,  ακούω τηλεόραση και σκοπίμως φοράω ακουστικά για να δείξω πως δουλεύω…. Η ώρα 9.00 ακριβώς το βράδυ, στολισμένος σαν λατέρνα τσουπ στο μπαλκόνι, και μετά κατά τις 9.10 αρχίζει το χειροκρότημα.. αυτό ήταν έφοδος.
Βγαίνω στο μπαλκόνι και βλέπω τον Πάνο με το ποτήρι στο χέρι να κοιτάζει το απέναντι μπαλκόνι… ώπα να τα μας,  Πάνο του λέω πια είναι η κοπέλα απέναντι;  Μια νοσηλεύτρια μου λέει την πήρα είδηση που γυρνούσε πριν μερικές μέρες…. Καλό κομμάτι δεν βρίσκεις;
Αμα είναι κε Τσιόδρα μου να παντρέψω τον Πάνο και να ησυχάσω ο άνθρωπος σας παρακαλώ θερμά,  μια επεκτασούλα της καραντίνας για 2-3 μήνες και μια εντολή σας να βγαίνουν όλοι κάθε βράδυ στα μπαλκόνια κι εγώ ότι θέλετε θα καθαρίσω όλους τους αναπνευστήρες της χώρας μόνος μου…. 
Έχει και τα θετικά της τελικά η ιστορία, να μου το θυμηθείτε ότι  στο τέλος θα έχουμε μεγάλους έρωτες…. Κατευθύνομαι προς την κουζίνα γιατί κάτι μου μυρίζει. Η Κλαίρη είναι πάνω από την κατσαρόλα.. μμ ωραία μυρίζει της λέω τι είναι; Ριζότο με κρόκο κοζάνης, δεν είναι σπουδαία ιδέα;  Σιγά την ιδέα της λέω τόσες φορές το έχεις κάνει και αφηρημένος ανοίγω την αποθήκη της καραντίνας. Ο Χριστός και η Παναγιά Κλαίρη μου τι χρειαζόμαστε 30 κουτιά κρόκο Κοζάνης!!! Αυτό παρήγγειλες σήμερα από το super market;  Ναι Ερίκο, πρέπει να το βάλουμε και στους Blokistes, μέρες που είναι είμαστε όλοι ΚΟΖΑΝΗ και τρώμε κρόκο….. περίμενε τώρα να ετοιμάσω το τάπερ να το στείλει στο πρόσωπο ο Πάνος απέναντι γιατί τώρα γύρισε από το νοσοκομείο, θα της βάλει και σημείωμα…….



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια