Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τρίκαλα: Ανέβασε βίντεο με πυροβολισμούς στο facebook και τον συνέλαβε η αστυνομία


Που να φανταζόταν ένας Τρικαλινός ότι τα sociαl media θα τον «έκαιγαν» και θα του περνούσαν χειροπέδες. Σύμφωνα με πληροφορίες του TV10.gr στην σύλληψη ενός 54χρονου για άσκοπους
πυροβολισμούς προχώρησαν οι αστυνομικοί το πρωί της Δευτέρας.
Όλα έγιναν το βράδυ της Ανάστασης, όταν ο 54χρονος πυροβολούσε ασκόπως στον αέρα από τη βεράντα του σπιτιού του, σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή και μάλιστα κοντά στο 3ο και 9ο Γυμνάσιο της πόλης.
Μάλιστα, ανήρτησε στον λογαριασμό του στο facebook βίντεο από τους πυροβολισμούς, γεγονός που τον πρόδωσε καθώς έφτασε στα …αυτιά της Αστυνομίας.
Σήμερα το πρωί -όπως προαναφέρθηκε- οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, ενώ την ίδια ώρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το όπλο κρότου που κατείχε παράνομα, καθώς και 150 περίπου φυσίγγια.
Οι άσκοποι πυροβολισμοί αποτελούν μια κακιά …συνήθεια τις ημέρες των γιορτών και σε γλέντια, που έχουν κοστίσει πολλές ανθρώπινες ζωές και κάποιοι αμετανόητοι συνεχίζουν να ρίχνουν.
Βέβαια στην περίπτωση του Τρικαλινού αξίζει να αναφερθεί πως δήλωσε μετανιωμένος και πως επρόκειτο για μια απερισκεψία.
Θύματα των άσκοπων πυροβολισμών έχουν πέσει μικρά παιδιά, όπως ο Μάριος στο Μενίδι που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα, ενώ ένα πρόσφατο και ανάλογο περιστατικό είναι αυτό με το 8χρονο κορίτσι που τραυματιστηκε στο κεφάλι στη Βοιωτία τη Κυριασκή του Πάσχα.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια