Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Την "ψάρεψε" στο Facebook, την έφερε στην Ελλάδα και την εξέδιδε

Η γνωριμία τους έγινε μέσω Facebook. Η 42χρονη από τη Γερμανία κολακεύτηκε από τα λόγια του 37χρονου Έλληνα. Γνώριζε τη μητρική γλώσσα της και η επικοινωνία τους ήταν εύκολη. Με
μεγάλη ευκολία πείσθηκε να έρθει τον περασμένο Δεκέμβριο για να κάνει διακοπές στην Αθήνα και να γνωριστούν. Και τότε ο 37χρονος συνέχισε να καλύπτει τους πραγματικούς στόχους του και έδειχνε... ερωτευμένος.
Η 42χρονη έφυγε για τη Γερμανία, αλλά επέστρεψε στις αρχές Μαρτίου και τότε ο... έρωτας έγινε εφιάλτης. Όπως αναφέρει και το επίσημο δελτίο τύπου της Αστυνομίας, οκατηγορούμενος, από αρχές Μαρτίου προέβαινε, με χρήση σωματικής βίας κατ'  εξακολούθηση και για κερδοσκοπία, στη γενετήσια εκμετάλλευση αλλοδαπής, μέσω ερωτικών ραντεβού που αυτή πραγματοποιούσε τόσο σε οικία όσο και σε διάφορα ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας.
Ο 37χρονος την κρατούσε κλειδωμένη στο σπίτι του, εντυπωσιάζοντας και τους αστυνομικούς της Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι είναι παντρεμένος και έχει και παιδιά. 
Το δράμα της αποκαλύφθηκε, όταν κατάφερε να βγει στον δρόμο, να βάλει τις φωνές και οι περίοικοι να καλέσουν τις αρχές.

Μανώλης Ασαριώτης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια