Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Ξέρεις να κρύψεις την εγκληματικότητα; Eίσαι χρήσιμος. Δεν ξέρεις; Παροπλίζεσαι ή αποστρατεύεσαι''

Παραθέτουμε κείμενο που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr




Με αφορμή τις καταθέσεις που έλαβε το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα για τον «Πόλεμο» που θύμιζε η Ανάσταση στα Ζωνιανά της Κρήτης πρόσφατα , που όλες ( όπως πληροφορήθηκα  ) είναι στο πνεύμα , δεν είδα , δεν ξέρω , δεν είμαι σίγουρος , φαίνεται πάλι να παίζει το ίδιο καλοπαιγμένο σενάριο .

«Καταδότες », μαρτυριάρηδες και ρουφιάνοι και , να πέσει πάνω τους το ανάθεμα  , πάλι ΟΙ ή Ο ίδιος . Το σχέδιο απαιτεί ο ή οι μαρτυριάρηδες να έχουν χαρακτηριστεί προβληματικοί ώστε , να μην έχει βαρύτητα αυτά που μαρτυρούν , να αφήνετε να παρέλθει ένα Χ χρονικό διάστημα για να φύγουν τα φώτα , να γίνεται όμως εν τω μεταξύ κάποια λογική διαδικασία την οποία επισημοποιεί η εισαγγελία η οποία ό,τι της πας, με αυτό αποφασίζει αλλά , που έτσι ( άθελά της ) κλείνει την υπόθεση και στο τέλος , ούτε γάτα , ούτε ζημιά.

Το σχέδιο όμως είναι πλέον  πιο εξελιγμένο . Συνδέεται έντεχνα με ψήφους , με πολιτικό πρόσωπο , ενίοτε  με ολόκληρο Πολιτικό κόμμα , με μεγαλοεπιχειρηματίες  και έτσι , δείχνει αδιανόητο να επιτραπούν αποκαλύψεις .

Πιο είναι το κερασάκι ; Στο τέλος οργανώνεται δίωξη σε βάρος του ή των μαρτυριάρηδων για δυσφήμηση , διασπορά ψευδών ειδήσεων κ.τλ

Το τέλειο … δηλαδή .

Ευτυχώς όμως που πάντα υπάρχουν ευσυνείδητοι που τολμούν , έστω κρυμμένοι ( που φτάσαμε ) να καταγγείλουν με λίγα αποδεικτικά στοιχεία αφού , με επιμέλεια και προσοχή , λίγοι μόνο μπαίνουν στην παρέα και ακόμα λιγότερα βγαίνουν προς τα έξω .

Που είναι λοιπόν το Εσωτερικών Υποθέσεων σ αυτήν την περίπτωση ; που είναι μια ανακοίνωση ότι γίνεται έρευνα ώστε , να δειχθεί στην κοινή γνώμη ότι η κυβέρνηση ενδιαφέρεται για την ασφάλεια των πολιτών και την εφαρμογή των νόμων ;

Που είναι οι λαλίστατοι συνδικαλιστές να καταδικάσουν το φαινόμενο ;

Τελικά ο κορωνοϊός βολεύει από πολλές πλευρές .

ΥΓ Έχει ενδιαφέρον να δειχθεί πόσοι θα τολμήσουν να δημοσιεύσουν το παρόν

 Αστυνομικός Χ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια