Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απαράδεκτη ανάρτηση του bloko - κείμενο αξιωματικού

Διαβάστε κείμενο αναγνώστη του bloko.gr: Αγαπητέ Γιώργο, κΚαλό το αστείο σου για πρωταπριλιά αλλά και λίγο σεβασμός δεν βλάπτει… Και αφού λοιπόν το Μαξίμου αποφάσισε να
επικοινωνήσει με όλους με εμάς μέσω εσού για την ΠΝΠ…. και το δώρο Πάσχα… τι αστείο ειλικρινά…… εσύ λοιπόν στις πηγές σου στο Μαξίμου -που έχουν πράγματι πανικοβληθεί από τις αντιδράσεις, σε αυτό να είσαι σίγουρος έχεις δίκιο- να μεταφέρεις το εξής. 
Από πότε το Μαξίμου εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στα Σώματα Ασφαλείας μέσω ενός σαίτ… ακούσαμε σήμερα τον κο Υφυπουργό Π.Π. στην καθιερωμένη συνέντευξη, δεν είπε κάτι…  ούτε και κάποιο άλλο φυσικά Κυβερνητικό στέλεχος.  Να σου ξεκαθαρίσω ότι στον συγκεκριμένο είχα και μια εκτίμηση, τον θεωρούσα σοβαρό άνθρωπο, πετυχημένο Δήμαρχο, άνθρωπο με όραμα… αλλά κρίμα πολύ κρίμα….
Κανείς μας αγαπητέ Γιώργο ένστολος πιστεύω, ότι τούτη την ώρα δεν έχει ούτε μια απαίτηση, το πιστεύω αυτό, άλλωστε εμείς και τα μνημόνια πληρώσαμε και τις μάσκες πληρώνουμε από μόνοι μας….. και αν μου ζητούσε η πατρίδα τον μισθό μου για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές θα τον έδινα και με υπεύθυνη δήλωση… για αυτούς τούτη την ώρα τα πάντα κυριολεκτικά… αλλά ως εκεί…
Το πρόβλημα γνωρίζεις πολύ καλά ότι ξεκίνησε από εκείνο πως το είπες «μικρή ομάδα που νυχθημερόν δουλεύει…» αυτό κι αν είναι πρωταπριλιάτικό αστείο αγαπητέ Γιώργο……. Ξέρεις πόσο μικρός είναι αυτός ο κόσμος; Ξέρεις πόσο ακόμα ποιο μικρός έγινε εξαιτίας της πανδημίας;  Όλα έχουν ονοματεπώνυμo. Ποια είναι ακριβώς δηλαδή μπορείς να μας πεις αυτή η μικρή ομάδα και τι ακριβώς κάνει, τώρα, τότε….. βοήθησε λίγος τις πηγές σου στο Μαξίμου να διαβάσουν επακριβώς τι δήλωνε ο Πρωθυπουργός μετά το Μάτι….
Και για όποιον δεν κατάλαβε εκεί στις πηγές σου στο Μαξίμου, τα προσωπικά παιχνίδια και η λογική ο Λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρετε τελείωσε στις εκλογές του 2019…..
Ένας βαθύτατα προσβεβλημένος αξιωματικός των Σωμάτων Ασφαλείας…. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια