Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νικος Καραδήμας: Δυστυχώς το παιχνίδι με την αναγνώριση του στρατού τελείωσε για τους παλιούς ασφαλισμένους

Διαβάστε το άρθρο


Δυστυχώς το παιχνίδι με την αναγνώριση του στρατού τελείωσε για τους παλιούς ασφαλισμένους. Η αναγνώριση έχει υψηλό κόστος. Η εξαγορά κυμαίνεται από 9000 εως 13000. Δηλαδή 20% στις συντάξιμες αποδοχές. Ποιός φέρει την ευθύνη; Πρωτίστως η ΠΟΑΣΥ που δεν προέτρεψε αφενός τα μέλη της γι αυτή την εξαγορά. Αφετέρου δε με ανακοινώσεις προέτρεπε τους ασφαλισμένους να πάρουν πίσω τις εισφορές απο το ΤΠΔΥ. Κάποιοι τους άκουσαν.

 Απο τα 20 χρόνια εισφορές πήραν πίσω τα τρία και στο τέλος δεν θα λάβουν και το εφάπαξ τους απο το συγκεκριμένο ταμείο. Κατα δεύτερο λόγο την ευθύνη την έχει και η φυσική μας ηγεσία που δεν έκανε υποχρεωτική την κράτηση αυτή σε πολλαπλάσιους μήνες απ τη θητεία ώστε να μην επιβαρυνθεί ο ασφαλιζόμενος. Ήδη σε αρκετούς απο τους 200 περίπου αποστρατευθέντες την 31/12/19 είτε με τις ετήσιες τακτικές κρίσεις είτε με αίτησή τους τα ποσά εχουν καταλογιστεί.

 Υπο αίρεση δε, είναι και οι όποιες απόπειρες έγιναν τα τελευταία χρόνια με χαμηλότερο κόστος με την ηγεσία μας και τα συνδικάτα παρα τις αλλεπάλληλες συναντήσεις και φωτογραφίσεις με τους αρμοδίους, απλώς κορδώνονταν!!!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια