Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δωρεά Λεμπιδάκη στο Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου

Σε δωρεά επιχειρησιακών υλικών και οπτικών βοηθημάτων τυφεκίων στο ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, για την κάλυψη σημαντικών επιχειρησιακών
αναγκών του κλιμακίου προχώρησε η εταιρεία «ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.», έπειτα από αίτημα του Αρχικελευστή Λ.Σ. Γεώργιου Σφακιανάκη, στο οποίο ανταποκρίθηκε θετικά ο πρόεδρος της εταιρείας, κ. Λεμπιδάκης. 

Το Κ.Ε.Α./Κ.Λ.Ηρακλείου απαρτίζεται από στελέχη με εξειδικευμένη εκπαίδευση, υπηρετήσαντες Ειδικών Δυνάμεων του Ε.Σ. τα οποία εκπαιδεύονται διαρκώς και βρίσκονται σε άμεση ετοιμότητα όλο το 24ωρο. Κύρια αποστολή έχουν την καταστολή του ειδικού μεμονωμένου ή οργανωμένου εγκλήματος κατά ατόμων – πραγμάτων σε χώρους αρμοδιότητας Λ.Σ. ή εκτός αυτής, εφόσον υπάρχει ειδική διαταγή.

Τα σκοπευτικά βοηθήματα και λοιπά επιχειρησιακά υλικά παρέλαβε ο διοικητής του Κ.Ε.Α. Ηρακλείου Υποπλοίαρχος Λ.Σ. κ. ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΑΚΗΣ Πέτρος.

Με επιστολή του προς τον κ. Λεμπιδάκη, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηρακλείου Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. κ. Ευθύμιος Δουβής εξέφρασε τις ειλικρινείς του ευχαριστίες για την ευγενική δωρεά των επιχειρησιακών υλικών.


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια