Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μίνι καζίνο εντόπισε η Οικονομική Αστυνομία στην Αττική


 Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας εντοπίστηκε χθες, 21 Απριλίου 2020, σε περιοχή της Αττικής, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.
 

Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια του καταστήματος και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια, για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοΐού.
 

Σε έρευνα στο χώρο, διαπιστώθηκε να έχουν εγκατασταθεί και να βρίσκονται σε λειτουργία (21) ηλεκτρονικοί υπολογιστές με το τυχερό παίγνιο «ρουλέτα», ηλεκτρονικός υπολογιστής (server), (5) παιγνιομηχανήματα τύπου «τρίλιζα» και «φρουτάκια», (7) κάμερες κλειστού κυκλώματος και τηλεχειριστήριο απασφάλισης της πόρτας του καταστήματος, τα όποια και κατασχέθηκαν, όπως και το ποσό των (165) ευρώ.
 

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν για φύλαξη στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού (Δ.Δ.Δ.Υ.), το χρηματικό ποσό θα αποδοθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ενώ οι σκληροί δίσκοι των ηλεκτρονικών υπολογιστών και η κεντρική μονάδα ελέγχου και διαχείρισης (server) θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω διερεύνηση.
 

Επιπλέον, στο κατάστημα βρέθηκαν (6) θαμώνες, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στα παίγνια και σε βάρος τους βεβαιώθηκαν οι προβλεπόμενες παραβάσεις για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοΐού.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια