Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αγρίνιο: Προφυλακιστέος ο διαρρήκτης των φαρμακείων


Με την σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος ο 52χρονος κατηγορούμενος για την διάρρηξη των πέντε φαρμακείων στο Αγρίνιο που συνελήφθη την

περασμένη Πέμπτη στους Αμπελόκηπους Αττικής από αστυνομικούς του Αγρινίου.
Με την σύλληψη του 52χρονου γνωστού οδηγού αγώνων Dragster εξιχνιάστηκαν συνολικά 18 κλοπές. Εκτός από το Αγρίνιο ο 52χρονος είχε δράσει ακόμη σε Βόνιτσα, Πάργα και Λευκάδα με συνολική λεία περίπου 420.000 ευρώ,  ενώ η έρευνα της ασφαλείας Αγρινίου επεκτείνεται σε Βόλο
και Κόρινθο.

Μάλιστα για τις τελευταίες διαρρήξεις είχε φύγει από Αθήνα και χρησιμοποίησε παράδρομους για να φτάσει στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου όπου τον κατέγραψαν οι κάμερες μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα να φτάνει στην περιοχή του Αγρινίου για να κάνει τις διαρρήξεις.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του στο Νέο Κόσμο βρέθηκαν λίρες καθώς και περίπου 5.000 ευρώ ενώ όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί , χρησιμοποιούσε για τις διαρρήξεις το αυτοκίνητο της πεθεράς του.

Ο 52 χρόνος ήταν σεσημασμένος ενώ στο παρελθόν χρησιμοποιούσε το όνομα πολύ γνωστού κακοποιού κάθε φορά που έπεφτε στα χέρια των Αρχών για να θολώσει τα νερά και να μην μπορεί να γίνει εύκολα η ταυτοποίηση του.

Συνολικά στο “ενεργητικό” του φαίνεται πως είχε “χτυπήσει” πάνω από 20 φαρμακεία.


πηγή: sinidisi.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια