Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Δικαιωμένοι θα αισθανθούμε όταν υλοποιηθεί η διαβεβαίωση του πρωθυπουργού, όμως..."


Παραθέτουμε κείμενο του κ. Γιάννη Κατσιαμάκα (δεν χρειάζεται συστάσεις) για τους ρήτορες αναθεμάτων, που ξέσπασαν αμφίδρομα μετά τις αποκαλύψεις του bloko.gr για την
ΠΝΠ, τις πληροφορίες για την οικονομική ικανοποίηση των αστυνομικών από πηγές του Μαξίμου και τέλος, την πολύκροτη πλέον δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.



Την οικονομική ενίσχυση των αστυνομικών την έχει αναλάβει προσωπικά ο πρωθυπουργός!
Σημερινή δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου κ.Πέτσα.

Όταν κάποιοι εξ ημών, δηλώσαμε ότι εμπιστευόμαστε τον πρωθυπουργό της χώρας από την στιγμή που δήλωσε ο ίδιος δημόσια, ότι για τους ένστολους θα υπάρξει ειδική μέριμνα, έχοντας συναισθηση του καθήκοντος, γιατί την ώρα της μάχης αφήνεις στην άκρη τις όποιες διεκδικήσεις καθώς προέχει ο αγώνας, κάποιοι άλλοι επέλεξαν τον εύκολο δρόμο του λαϊκισμού, με συνδικαλιστικά επιχειρήματα που επαναφέρουν στο προσκήνιο, παλαιές συνταγές μιας ξεπερασμένης και υπεραπλουστευτικής ρητορικής της δήθεν προστασίας των συμφερόντων των συναδέλφων μας, που ξεπερνά και παρακάμπτει την σημερινή πραγματικότητα.

Δικαιωμένοι βεβαίως, θα αισθανθούμε όταν υλοποιηθεί και στην πράξη η διαβεβαίωση του πρωθυπουργού,σε κάθε περίπτωση όμως για ορισμένους ταιριάζει απόλυτα το αρχαίο ρητό:"Κρείττον του λαλείν το σιγάν"!!!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια