Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής για το Πάσχα


Διαβάστε την Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναυάρχου Θεόδωρου Κλιάρη



Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και Λιμενοφύλακες,
Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Πάσχα διαχρονικά συμβολίζει τη νίκη της ζωής έναντι του θανάτου και υπενθυμίζει στην ανθρωπότητα ότι η ψυχική αναγέννηση και η πνευματική ανάταση έρχονται με την αυτοθυσία, την ταπείνωση και την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο.

Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, η εορτή του Πάσχα έρχεται να σημάνει την Ελπίδα, την Αισιοδοξία και την Ενότητα, ώστε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της πρωτοφανούς συγκυρίας που βιώνουμε και να εισέλθουμε σε μια νέα εποχή αναγεννημένοι και ανανεωμένοι.

Σε αυτή τη διαδρομή, το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή έχει και λόγο και ρόλο να διαδραματίσει. Η Πατρίδα μας αντιμετωπίζει ταυτόχρονα ποικίλες προκλήσεις, με τις δύο εξ αυτών γνωστές σε όλους σας, και οι δυσκολίες της καθημερινότητας είναι πολλές και σύνθετες. Όμως, όλοι εσείς αποδεικνύετε καθημερινά ότι τις αντιμετωπίζετε με επαγγελματισμό, θάρρος, τόλμη και αποφασιστικότητα ―στοιχεία τα οποία καταδεικνύουν το υψηλό αίσθημα ευθύνης στην εκτέλεση του καθήκοντος και στην εκπλήρωση της αποστολής που η Πολιτεία έχει εμπιστευθεί στο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Οι συνθήκες μας καλούν να ζήσουμε αυτή τη μεταβατική περίοδο ως πρωταγωνιστές και να συμμετέχουμε ενεργά την επόμενη μέρα στην αναδόμηση μιας κοινωνίας υγιούς και ασφαλούς που παράγει, σχεδιάζει, ονειρεύεται, προοδεύει και ευημερεί. Σε αυτή την προσπάθεια εύχομαι το φως της Ανάστασης του Κυρίου να φωτίσει την πορεία μας προς τη δική μας Νίκη, τη δική μας Ανάσταση.

Εύχομαι ολόψυχα σε εσάς και τις οικογένειές σας Καλό Πάσχα με Υγεία στο σώμα και στο νου, Ειρήνη στον κόσμο και στην ψυχή, Ελπίδα και Χαρά στην καρδιά.
Χρόνια Πολλά!
                                                                               Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θοδωρής ΚΛΙΑΡΗΣ
                                                                                                     
                                                                                                     Αρχηγός                                 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια