Ανάσταση στα μπλόκα και στους δρόμους για τους Λαρισαίους Αστυνομικούς

Δίπλα στους άντρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας που έκαναν Ανάσταση στους δρόμους της Λάρισας, στα μπλόκα της καραντίνας και στο Κέντρο Αποκατάστασης Αρωγή βρέθηκε ο Γενικός
Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Αστέριος Μαντζιώκας και επιτελείς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας για να ανταλλάξουν ευχές και να τσουγκρίσουν το παραδοσιακό κόκκινο αυγό.
Είχε προηγηθεί το μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τις αστυνομικές δυνάμεις:
Γυναίκες και άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, Χρόνια Πολλά!
Σας στέλνω τις ευχές όλων των πολιτών που υποδέχονται την Ανάσταση, ξέροντας ότι -ακόμη κι αυτές τις ώρες, εσείς εργάζεστε και μοχθείτε για να είμαστε όλοι μας ασφαλείς στα σπίτια μας.
Και σας ευχαριστώ από καρδιάς. Γιατί ακούραστοι, επί εβδομάδες, τιμάτε το εθνόσημο: Πότε υπερασπιζόμενοι τα σύνορα μας στον Έβρο και πότε όπως σήμερα το βράδυ και πολλές εβδομάδες τώρα, ελέγχοντας στις πόλεις τα μέτρα προστασίας από την πανδημία.
Οι πρόσφατες δυσκολίες που πέρασε η χώρα ανέδειξαν την προσήλωση στο καθήκον και τις μεγάλες ικανότητες της Ελληνικής Αστυνομίας. Ανέδειξαν όμως και το ανθρώπινο πρόσωπό της. Μία νέα σχέση εμπιστοσύνης έχει αναπτυχθεί, πλέον, ανάμεσα στο κράτος και στους πολίτες. Και σε αυτήν, η συμβολή σας ήταν πολύ μεγάλη.
Και αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές έχετε τις θερμές ευχές, έχετε τη στήριξη όλων μας. Γιατί στο πρόσωπό σας βλέπουμε το δικαίωμα στην Ασφάλεια, που είναι προϋπόθεση για την Ελευθερία και την Δημοκρατία.
Και πάλι από καρδιάς, Χρόνια Πολλά! Συνεχίστε τη σπουδαία δουλειά που κάνετε. Χαρά και πάνω από όλα Υγεία, σε σας και τις οικογένειές σας!https://www.larissapress.gr