Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συμπτώσεις ή παραβατική συμπεριφορά; - Το μυστήριο με τους δύο Ειδικούς Φρουρούς


Τις τελευταίες ώρες ερευνούμε στο bloko.gr πληροφορίες για δύο ειδικούς φρουρούς, πρόσφατα ενταγμένους στο Σώμα. Όλα φαίνεται πως ξεκινούν πριν από λίγες εβδομάδες, όταν η φρουρά
πρωτοκλασσάτου στελέχους της Κυβέρνησης πραγματοποιεί έλεγχο σε ένα όχημα, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, κοντά στο σπίτι του υπουργού.
Διαπιστώνουν ότι οι επιβαίνοντες είναι Ειδικοί Φρουροί, πως μέσα στο όχημα είχαν και έναν υπηρεσιακό «φάρο», που… έλειπε από όρχο. Μαθαίνουν, μάλιστα, ότι οι δυο τους φορώντας πολιτικά ρούχα έκαναν ελέγχους σε φαρμακεία της περιοχής, όπου ρωτούσαν εάν έχουν σύστημα ασφαλείας και μπουτόν κινδύνου.
Οι ίδιοι Ειδικοί Φρουροί πέφτουν σε άλλον αστυνομικό έλεγχο λίγες μέρες αργότερα σε άλλη περιοχή. Επιβαίνουν σε όχημα, μαζί με μία κοπέλα, και αστυνομικοί τους θεωρούν υπόπτους και τους ελέγχουν, ρωτώντας μάλιστα εάν τα δύο δίκυκλα που ήταν σταθμευμένα δίπλα τους, τους ανήκουν.
Εκεί –σύμφωνα με τις πληροφορίες του bloko.gr- μπερδεύουν λίγο τα πράγματα. Οι ελεγχόμενοι Ειδικοί Φρουροί είπαν αρχικά πως μόνο το ένα μηχανάκι ήταν δικό τους και αγνοούσαν το δεύτερο. Λίγο αργότερα αποκάλυψαν ότι είναι γνωστός τους ο οδηγός και πως τον είχαν ενημερώσει για τις έρευνες. Μόνο που ο οδηγός, έχει συλληφθεί τρεις φορές για υποθέσεις ναρκωτικών και μάλιστα τη μία ως «εγκέφαλος» κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης.
Για ποιον λόγο έκαναν ελέγχους σε φαρμακεία;
Για ποιον λόγο κάλυψαν έναν ύποπτο;
Για ποιον λόγο είπαν ψέματα σε συναδέλφους τους;
Κάποια από τα ερωτήματα, που βασανίζουν τους αστυνομικούς των μάχιμων υπηρεσιών, οι οποίοι προσπαθούν να καταλάβουν εάν αυτοί οι δύο νέοι Ειδικοί Φρουροί είναι μαζί τους ή με… τους άλλους.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια