Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταγγελία αναγνώστη: Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης – Αστυνομικοί δύο ταχυτήτων

Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού - αναγνώστη του bloko.gr: Θέλω να καταγγείλω στο αρχηγείο την κατάσταση που επικρατεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης. Η Ξάνθη είναι μία
διεύθυνση που για επαρχιακή πόλη έχει αρκετή δουλειά. Ομάδα Α’ εθνική, μειονοτικό, σύνορα με Βουλγαρία, μεταναστευτικό, κέντρο κράτησης. Επιπλέον προστέθηκε ο Έβρος, νησιά και ο ιός.
Για μία ακόμη φορά το βάρος πέφτει στα συνήθη θύματα. Ενώ οι διαταγές του αρχηγείου μιλάνε για την ελάχιστη δυνατή δύναμη στα γραφεία ορισμένοι δεν συμμετέχουν για μία ακόμη φορά πουθενά και διευκολύνονται λες και δουλεύουν στο μαγαζάκι τους.

Πιο συγκεκριμένα έχουν δοθεί προφορικές διαταγές από τους Διευθυντές να μην συμμετέχουν οι γυναίκες στα μέτρα. Λες και εμείς δεν έχουμε οικογένειες, γυναίκες, παιδιά και δεν κινδυνεύουν να νοσήσουν από εμάς. Ενώ υπάρχει πλήρη ισότητα σε κάθε μισθοδοσία, δεν υπάρχει ισότητα ως προς τις υποχρεώσεις.

Εκτός κάποιων ελάχιστων εξαιρέσεων (γυναίκες μάχιμες που μετράν για 10 άντρες) δεν βλέπεις γυναίκα σε περιπολικό. Δεν βλέπεις γυναίκα σε ΣΤΕΚ. Επιπλέον με την προκλητική ανοχή των ανωτέρω, γυναίκες οι οποίες είναι υπόχρεες να φέρουν στολή, έρχονται με τα πολιτικά τους και σύμφωνα με τα ωράρια που τους βολεύουν (ειδικά στον 2ο σε κάτι διαχειρίσεις και γαα). Το δερματάκι τους  κατάλευκο καθώς ο ήλιος και το πεζοδρόμιο έχουν να τους δουν αιώνες.

Παρακαλώ το Αρχηγείο να ερευνήσει τα ανωτέρω γραφόμενα και θα διαπιστώσει αυτά τα λίγα που αναφέρονται παραπάνω και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα…

Διατηρώ την ανωνυμία μου για ευνόητους λόγους και ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια