Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιώργος Καλλιακμάνης: Ο Πρωθυπουργός θέλει να ανταμείψει τους αστυνομικούς και οι αστυνομικοί χρειάζονται την επιβράβευση

Διαβάστε το άρθρο του συνδικαλιστή της Ελληνικής Αστυνομίας Γιώργου Καλλιακμάνη

Τα περιστατικά στην Αμυγδαλέζα, στα Ματ, αλλά και το Αεροδρομιο αποδεικνύουν ότι στις περιπτώσεις που οι συνάδελφοί μου έκαναν το τεστ για τον “Covid 19”, είτε γιατί είχαν τα συμπτώματα είτε επειδή ήρθαν σε επαφή με κρατούμενους ή πολίτες που είχαν τον ιό ,βρέθηκαν και οι ίδιοι θετικοί .

Ήδη ως Ένωση Ν/Α έχουμε κάνει έγγραφα έτσι ώστε οι αστυνομικοί να μπορούν να κάνουν το τεστ κατά προτεραιότητα όπως οι γιατροί και οι νοσηλευτές για να είναι σε θέση να προστατέψουν τον εαυτό τους, τους οικείους τους αλλά και την δημόσια υγεία.
Οταν ξέρεις είναι σίγουρο ότι  παίρνεις τα αναγκαία μέτρα και τις προφυλάξεις, αν και οφείλεις να το κανείς γνωρίζεις-δεν γνωρίζεις.
Προσωπικά πιστεύω ότι αν κάνουν όλοι οι αστυνομικοί το τεστ θα βγει ολόκληρη η ΕΛ.ΑΣ σε καραντίνα .

Και είναι λογικό γιατί οι αστυνομικοί με τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και την πολιτική προστασία ήταν απο την πρώτη στιγμή στην πρώτη γραμμή .
Αυτός ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους ζήτησα από την αρχή το οικονομικό βοήθημα που δόθηκε στις άλλες ομάδες εργαζομένων <<υψηλού κινδύνου>> . Γιατί ο άλλος λόγος ήταν διότι ο Πρωθυπουργός είχε και έχει την πρόθεση να ευχαριστήσει τον Έλληνα αστυνομικό και δεν έβλεπα τον λόγο να τον αποτρέψουμε απο αυτό με τοποθετήσεις της φιλοσοφίας δεν θέλουμε χρήματα ή θελουμε κάτι μόνιμο (που φυσικά το ένα δεν αναιρεί το άλλο ). Ούτε είναι συνδικαλιστική τακτική όταν μια κυβέρνηση θέλει να βοηθήσει εσύ να μην παίρνεις θέση σε αυτό και να μην λες τι ακριβώς θες αφήνοντάς το στην πρόθεση της ηγεσίας .

Ειναι εντελώς παράλογο όλο αυτό ως μέθοδος που ξεπερνάει κάθε λογική ,δείχνει ότι πέρα απο αμέτοχος είσαι και εντελώς ανίκανος να διεκδικήσεις. Έγω λοιπόν αντιλαμβανόμενος ότι την προκειμένη στιγμή ο Έλληνας αστυνομικος θέλησε  περισσότερο να λάβει την επιβράβευση μέσω της οικονομικής βοήθειας, και όταν μάλιστα αυτή η πρόθεση είναι αμφίδρομη δηλαδή και στην επιθυμία του πρωθυπουργού που εκφράστηκε  απο τις δηλώσεις  του ίδιου αλλά και του κυβερνητικού εκπροσώπου μετά την ερώτηση του δημοσιογράφου  Γιώργου Καραιβαζ στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής, προσπάθησα με κάθε τρόπο να δείξω και να αναδείξω αυτή την επιθυμία που θεωρώ ότι είναι καθολική απο τους Έλληνες αστυνομικούς.

Δεν είναι δυνατόν λοιπόν να κλείνουμε τα αυτιά μας ή να μην αντιλαμβανόμαστε τι πρέπει να ζητήσουμε και τι οφείλουμε να πάρουμε για αυτούς που εκπροσωπούμε.
Να μιλάμε για λαϊκισμό και οι ίδιοι να παίζουμε παιχνίδια στις πλάτες των συναδέλφων μας .
Έγω λοιπόν, ο κατ’ αυτούς <<λαϊκιστής >>, ζήτω οικονομική βοήθεια επιβράβευσης για τον Έλληνα αστυνομικό, ζητώ αναγνώριση του επαγγέλματος ως επικίνδυνο ,ζήτω αλλαγή του μισθολογίου που <<οι μη λαϊκιστές >> παρέδωσαν ως βορά στο παρελθόν ..


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια