Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Και πρακτορεία ΟΠΑΠ χτυπούσε ο οδηγός αγώνων που άδειαζε φαρμακεία

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε ο γνωστός οδηγός αγώνων Dragster μετά την απολογία του στον ανακριτή Αγρινίου. Φαίνεται όμως ότι το κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει ολοένα και
βαραίνει…
Σύμφωνα με πληροφορίες του astinomiko.gr, ο 52χρονος δεν είχε περιορίσει την δράση του μόνο στο Αγρίνιο, την Λευκάδα και τις γειτονικές περιοχές, όπου κυρίως “χτυπούσε” φαρμακεία. Όταν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου του πέρασαν χειροπέδες στην περιοχή των Αμπελοκήπων, στην κατοχή του βρήκαν και πολλά λαϊκά λαχεία.
Από την έρευνα που έκαναν, καθώς τους κίνησαν υποψίες, διαπιστώθηκε ότι τα συγκεκριμένα είχαν κλαπεί από πρακτορείο στην περιοχή του Νέου Κόσμου στις 22 Μαρτίου, απ όπου είχε πάρει και ότι χρήματα είχε βρει στο ταμείο. Ο επονομαζόμενος «Βλάχος» λοιπόν φαίνεται ότι χτυπούσε και στην Αθήνα. Άλλωστε, το βιογραφικό του περιλαμβάνει κλοπές και διαρρήξεις από το… 1984 και μάλιστα σε διάφορες πόλεις όλης της Ελλάδας.
Όσον αφορά στη δράση του φέρεται να είπε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου ότι «το πολυτελές αυτοκίνητο ανήκει σε συγγενικό του πρόσωπο το οποίο μάλιστα προτίθεται να αποζημιώσει κάποια από τα θύματα του». Ο ίδιος φέρεται να παραδέχτηκε τις διαρρήξεις στην πόλη του Αγρινίου από τις οποίες όμως δεν είχε πάρει μικρά χρηματικά ποσά.
Την ίδια ώρα, φωτογραφίες του «Βλάχου» έχουν σταλεί σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας καθώς δεν αποκλείεται να έχει… «επισκεφτεί» και άλλες πόλεις. Η σύλληψη του πάντως ήταν η αφορμή να ανοίξει και πάλι ο φάκελος μιας διάρρηξης εταιρείας στην Λευκάδα με λεία – «μαμούθ». Οι αστυνομικοί μελετούν και πάλι το βίντεο από την κλοπή και εκτιμούν ότι δράστης είναι ο γνωστός οδηγός αγώνων Dragster. Ωστόσο, κάτι τέτοιο μένει να αποδειχτεί από την περαιτέρω έρευνα των αρχών.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια