Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ψηφιακά θερμόμετρα σε υπηρεσίες έδωσε η Ένωση Αξιωματικών Αττικής

Ανακοίνωση των Αξιωματικών Αττικής: Ως Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής θέλουμε να συγχαρούμε   τους  συναδέλφους που όλοι μαζί καθημερινά συνεχίζουμε   τη μεγάλη
προσπάθεια    προκειμένου να εφαρμοστούν τα υποχρεωτικά και αναγκαία κυβερνητικά μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης  του  νέου κορονοϊού, Covid-19.
           Συνεχίζουμε παράλληλα  να δίνουμε τον αγώνα μας για τη μείωση της εγκληματικότητας. Οι βασικοί δείκτες εγκληματικότητας  για το πρώτο δίμηνο του έτους μειώθηκαν και μας   δικαιώνουν.


            Σε αυτόν το  διαρκή, δύσκολο και επικίνδυνο  αγώνα μας  είναι    απαραίτητη η κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή και ιδίως αυτή που θα μας βοηθήσει να είμαστε υγιείς. Οι ελλείψεις πολλές αλλά γίνονται προσπάθειες για την εύρεση και τη χορήγηση κυρίως του υγειονομικού υλικού.
           Αντιλαμβανόμενοι τη δίκαιη αγωνία που επικρατεί στους συναδέλφους για την προστασία τους από τον νέο κορονοϊό, αλλά και για την υγεία του μεγάλου αριθμού κρατουμένων που διαχειρίζονται στις Υπηρεσίες  τους, ως ελάχιστη βοήθεια  προσφέραμε ψηφιακά θερμόμετρα υπερύθρων,  αρχικώς,  σε  Αστυνομικά Τμήματα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής , στη   Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής και στη Διεύθυνση Μεταγωγών και Δικαστηρίων Αττικής. 
         Ο συλλογικός μας αγώνας  συνεχίζεται.



ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ.


Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κανέλλος  ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ευάγγελος ΜΑΝΤΖΙΩΡΟΣ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια