Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομικός βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στο ΑΤ Χαλανδρίου


Το έναυσμα για τη διερεύνηση του περιστατικού το πήραμε από σχετική ενημέρωση των συνδικαλιστών κ.κ. Κουκούτη και Αποστολόπουλου, το κείμενο των οποίων
παρατίθεται στη συνέχεια. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομικής ηγεσίας, το κρούσμα αφορά σε αστυνομικό που ήταν και στις παιδικές εξοχές και ήδη έχουν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα που σχετίζονται με την απομόνωση του.

Νεότερες πληροφορίες για τις ενέργειες που έχουν γίνει για τη διασφάλιση της υγείας των συναδέλφων του και απολύμανση χώρων αργότερα.

Διαβάστε το κείμενο των δύο συνδικαλιστών.

Μετά από ενημέρωση που είχαμε ότι βρέθηκε συνάδερφος θετικός στο τεστ του covid-19 στο Α.Τ Χαλανδρίου. Καλουμε τους αρμόδιους φορείς,την φυσική ηγεσία (αρχηγείο)και την πολιτική κ.υπουργο να παρέμβουν άμεσα μεριμνούσε ώστε να υποβληθεί σε τεστ όλο το προσωπικό της εν λόγο υπηρεσίας,να γίνει απολύμανση στο Α.Τ κ το Τ.Α που συστεγάζεται.

Να τεθούν σε προληπτική καραντίνα όσοι εκ των συναδέρφων ήρθαν σε επαφή με τον συγκεκριμένο συναδερφο αξοωματικο.Να σταματήσουν να εργάζονται συνάδερφοι που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες αμεσα,καθώς εξακολουθεί να εργάζεται ακόμη και συναδερφισες αξιωματικός που έχει υποβληθεί σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση(ογκολογικη).

Γι'αυτό θα έχουμε επαφή σήμερα με τον Διευθυντή της Δ.Α.Β.Α Ταξίαρχο κ.Κολιτζα αλλά και με τα κεντρικά πολυιατρεια.Καλουμε όλους τους αρμόδιους και την κοινωνία όπως σας προστατεύει το αστυνομικό προσωπικό να το προστατέψετε και εσείς.Σας καλούμε να δώσετε άμεσα λύσεις!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια