Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επειδή η βλακεία είναι ανήκεστος, κόβουμε τα κείμενα και των συνδικαλιστών

Εξ' όσων είμαστε και είστε ενημερωμένοι, υπάρχουν κι άλλα ειδησεογραφικά σάιτ δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος στα οποία μπορείτε εσείς οι κ.κ. συνδικαλιστές να
καταθέσετε τις διαπρεπείς σας απόψεις.

Το bloko.gr αρνείται πλέον να συμβάλει στην προσωπική σας συνδικαλιστική αναγνωρισιμότητα και περιορίζει τη θεματολογία του αποκλειστικά και μόνο σε αυτούς που τόσα χρόνια στήνετε καριέρες, με τη δική μας αμέριστη αρωγή είναι αλήθεια, μόνο και μόνο για τις προσωπικές φιλοδοξίες και για την άγρευση ψήφων.

Όπως έχουμε αντιληφθεί και ίσως ένας αριθμός αστυνομικός, εκτός από τα παρεάκια σας που δρέπουν τους καρπούς των "υψηλών" επαφών σας, μοναδική σας μέριμνα είναι η προσωπική και όχι η συλλογική πρόοδος πάνω σε καθορισμένες βάσεις διεκδίκησης.

Και να ήταν μόνο αυτό. Συνδικαλιστές προσκείμενοι σε μεγάλη (ο Θεός να την κάνει) παράταξη, αδυνατούν να κατανοήσουν τα αυτονόητα και πλάθουν στην φαντασία τους (ευχόμαστε να υπάρχει έστω και στοιχειώδες ψήγμα γιατί από νόηση αμφιβάλουμε) χίμαιρες. Τους αφήνουμε να συμπορεύονται με αυτές.

Καλή σας τύχη και καλή σας επιτυχία στο παιχνίδι εξαπάτησης των συναδέλφων σας.

Επειδή όμως θα ήταν άδικο για τις ψύχραιμες και λογικές φωνές να μηγν εισακούονται, εφεξής θα δημοσιεύουμε κείμενα μόνο αυτών των λίγων που έχουν αποδείξει στο παρελθόν πως λειτουργούν με γνώμονα το συλλογικό συμφέρον και πως οι παρεμβάσεις τους συνεισφέρουν στον λελογισμένο προβληματισμό. 

Τα κείμενα θα περνούν από αξιολόγηση και θα δημοσιεύουμε μόνο αυτά που θίγουν ζητήματα άμεσου ενδιαφέροντος του αστυνομικού και πυροσβεστικού προσωπικού. Οι μεταξύ τους διαφορές, προσωπικές ή παραταξιακές, δεν μας ενδιαφέρουν και νομίζουμε πως δεν ενδιαφέρουν κανέναν άλλον εκτός του φθαρμένου μικρόκοσμου τους.  

Αντί να κάτσουν να χαράξουν στρατηγικές διεκδίκησης, αναλίσκονται σε πομφόλυγες ευφυολογημάτων και διαμάχες για τα όποια φτενά έως συμπλεγματικά κεκτημένα τους. Για όποιον έχει λόγο και πρόταση, θα είμαστε εδώ. Οι άλλοι ας αναζητήσουν άλλες δομές ανάδειξης του... "περινούστατου"  λόγου τους.



του Γιώργου Καραϊβάζ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια