Οικονόμου: Ελάχιστες οι περιπτώσεις που χρειάστηκε να επέμβει αστυνομία

«Οι συμπολίτες μας στη συντριπτική πλειοψηφία τους τήρησαν τις οδηγίες. Ήταν ελάχιστες οι περιπτώσεις που χρειάστηκε να επέμβει η Αστυνομία. Είναι πολύ σημαντικό ότι έχει αναπτυχθεί
μια συλλογική συνείδηση υπευθυνότητας και εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση»: αυτό τόνισε σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Λευτέρης Οικονόμου.
Μάλιστα, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη εξέφρασε και την ικανοποίησή του για τη στάση των πολιτών, που τήρησαν στην πλειοψηφία τους τα μέτρα που ελήφθησαν για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού τις ημέρες του Πάσχα.
«Και αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη παρακαταθήκη στην περαιτέρω πορεία, οδεύοντας προς μια σταδιακή, αλλά συντεταγμένη αποκλιμάκωση των μέτρων, σύμφωνα πάντα με τις προτάσεις της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής που παρακολουθεί την καμπύλη διάδοσης του κορωνοϊού» τόνισε ο κ. Οικονόμου.
Τα μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού αυστηροποιήθηκαν από το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου και παραμένουν σε ισχύ μέχρι και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς την Τρίτη του Πάσχα.