Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λάρισα: Ξεχασμένος στο νεκροτομείο ο άνθρωπος που προσέφερε χαμόγελο και ελπίδα

Κατάφερε να γίνει μια από τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες στη Λάρισα. Ο θάνατός του, προκάλεσε σοκ. Η σπιτονοικοκυρά του, τον βρήκε νεκρό το βράδυ της 28ns Φεβρουάριου, μέσα στο
διαμέρισμα που έμενε.
Ως κλόουν πρόσφερε το χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους πελάτες πολυκαταστήματος στο κέντρο της Λάρισας όπου έδινε τις αυτοσχέδιες παραστάσεις του. Όταν δεν πρόσφερε χιούμορ αυτοσχεδιάζοντας επίσης με την παντομίμα του, προσπαθού­σε να δώσει ελπίδα διαθέτοντας λαχεία σε πλανόδιους.
Ο Γιώργος, καταγόμενος από τη Μυτιλήνη, μια ζωή βιοπαλαιστής απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών με τη σπιτονοικοκυρά του να τον βρίσκει νεκρό το βράδυ της 28ns Φεβρουάριου, στο διαμέρισμά του στη Λάρι­σα.
Ωστόσο από την 28η Φεβρουάριου που πέθανε μέχρι και σήμερα, το άψυχο σώμα του 84χρονου που αποτέλεσε μορφή της Λάρισας, παραμένει ξεχασμένο σε νεκρο­θάλαμο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.
Σχεδόν σαράντα ημέρες από τον θάνατό του, δεν εκδηλώ­θηκε ενδιαφέρον για να τον κηδέψουν, με αποτέλεσμα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας, το Αστυνομικό Τμήμα και η Ιατροδικα­στή Υπηρεσία να αναζητούν λύση προκειμένου να τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία, μετά από αίτημα που υπέβαλε χθες η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στις δικαστικές αρχές, καθώς η σορός του 84χρονου δεν μπορεί να παραμείνει άλλο στο νεκροτομείο του ΠΠΓΝΛ.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια