Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί θα γίνει με τους εγκλωβισμένους Έλληνες στο Λονδίνο - Και ο αδελφός του Τζανακόπουλου μεταξύ των αποκλεισμένων

Συγγενικά πρόσωπα "σημαινόντων" προσώπων της πολιτικής και της οικονομικής σκηνής βρίσκονται μεταξύ των αποκλεισμένων Ελλήνων στο Λονδίνο, στους
οποίους δόθηκε κάρτα απαγόρευσης για την επιστροφή τους στην χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr μεταξύ αυτών βρίσκονται ο αδελφός του κ. Τζανακόπουλου, δύο νεαρές συγγενείς κυβερνητικού στελέχους κοκ, οι οποίοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του επαναπατρισμού και παρά τα απανωτά ... διαβήματα των εδώ οικείων τους, απορρίπτονται σταθερά.

Στην Μεγάλη Βρετανία, εξακολουθεί να παραμένει ένας αριθμός περίπου 3.200  Ελλήνων που επιθυμούν να επιστρέψουν, πλην όμως μόνο οι 200 με 300 από αυτούς συγκεντρώνουν τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί.

Συγκαταλέγονται δηλαδή στα άτομα που μετέβηδσαν εκεί για λόγους υγείας με τους συνοδούς τους, όσοι δεν έχουν στέγη διαμονής ή διακόπηκαν οι συμβάσεις εργασίας τους, ή τέλος, βρίσκονται στα αεροδρόμια με πτήσεις τράνζιτ από άλλες χώρες.

Για τους Έλληνες πολίτες που εμπίπτουν σε αυτές και μόνο τις κατηγορίες θα επιστρατευθούν πτήσεις προκειμένου να επανέλθουν και ν' ακολουθήσουν φυσικά την οδό των τεστ και της μεταφοράς τους για 14ήμερη καραντίνα στα ξενοδοχεία.



του Γιώργου Καραϊβάζ




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
να κατσει εκει το αγορακι