Αναστασίας Νέστορος - Ντέρου: Συνεχίζουμε να τιμάμε τη στολή μας, το εθνόσημο και τον όρκο μας

...και συνεχίζουμε, μετανάστες μας δαγκώνουν, ιεράρχες παλαιοημερολογίτες μας αφορίζουν

μπροστά σε κάμερες, η πολιτική προστασία μας κρύβει από την προβολή της, Τούρκοι μας στήνουν ενέδρες στον Εβρο και μας πυροβολούν εν ψυχρώ, κακοποιοί μας δολοφονούν και μας αφαιρούν τη ζωή, η πολιτεία δεν αναγνωρίζει την εργασία ως επικίνδυνη και ανθυγιεινή, δεν διατίθεται επίδομα υγείας σε εμάς τους εκτιθέμενους στον covid-19, ούτε και δώρο Πάσχα διότι είμαστε οι σάκοι του μποξ για όλους, οι μεγαλοσυνδικαλισταράδες ανύπαρκτοι κυνηγώντας θεσούλες διαβαίνοντας το μονοπάτι των χαμένων ποιητών, αλληλοσπαράσσονται για προσωπικά οφέλη και μάχονται για προσωπική προβολή και δόξα αγνοώντας επιδεικτικά τα προβλήματα του κλάδου. χορεύοντας ταυτόχρονα το χορό των Ιροκουά, οι αστυνομικοί μαχόμενοι για την ισορροπία της κοινωνίας της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας των πολιτών και συνεχίζουμε να τιμάμε τη στολή μας, το εθνόσημο και τον όρκο μας σε όλο αυτό το παράλογο σκηνικό που διατηρείται 10δες χρόνια. Γιατί έτσι μας θέλουν, έτσι μας ήθελαν πάντα. Πόσο να αντέξουμε πια; Αντλούμε δυνάμεις από το ιερό εθνόσημο, τόσο αστείρευτες που πολλές φορές και εμείς απορούμε.

''Η ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΑΓΆΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ, ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΚΑΙ Ο ΟΡΚΟΣ- ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΑΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΑΝΕΚΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΘΙΟΥΣ''. Εύχομαι από καρδιάς το Άγιο Φως της Ανάστασης να φωτίσει τη ζωή μας και να αποτελέσει πηγή αγάπης, ελπίδας, αισιοδοξίας και η Ανάσταση του Κυρίου να σηματοδοτήσει την απαρχή ενός νέου ξεκινήματος, για την πατρίδα μας με πρόοδο, ανάπτυξη, αξιοκρατία, ίσες ευκαιρίες, ισότητα, δικαιοσύνη και ισονομία για ένα καλύτερο αύριο.

 Αντλώντας δύναμη και κουράγιο από τα Πάθη, τη Θυσία και την Ανάσταση του Θεανθρώπου μπορούμε να προσπεράσουμε τις σκοπέλους και τις προκλήσεις της σημερινής δύσκολης εποχής που ζούμε, καθώς μας δείχνουν το δρόμο της υπομονής και της πίστης.

Ο Γολγοθάς του Χριστού και η αναστάσιμη λύτρωση, πρέπει να μας οδηγήσουν σαν πυξίδα στον εξαγνισμό και να μας υπενθυμίζουν ότι μετά από κάθε Γολγοθά έρχεται η Ανάσταση. Το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης για αναγέννηση, για λύτρωση στις ψυχές μας, ας οδηγεί τα βήματά μας, ώστε να φέρει ανάταση στην ψυχή μας και να καθοδηγήσει τις σκέψεις μας πάντα με γνώμονα την αγάπη, το σεβασμό, την αλληλεγγύη και την προσφορά προς το συνάνθρωπο καθιστώντας δυνατό αυτό που σήμερα μας φαίνεται ακατόρθωτο.

Για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα τις θερμότερες ευχές μου, για υγεία, ευτυχία, ειρήνη, πρόοδο και με ανθρωπιά, ενότητα, συνοχή να συμπαρασταθούμε σε κάθε δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο, διδασκόμενοι από την ουσιαστική, ατέρμονη και ανιδιοτελή αγάπη του Χριστού προς τους ανθρώπους.

 Καλή Ανάσταση, Χαρούμενο Πάσχα.

Αναστασία Νέστορος Ντέρου