Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συλλήψεις για κλοπές σε Βοιωτία, Εύβοια και Φθιώτιδα

Συνελήφθησαν, κατά τη διάρκεια της Τετάρτης σε διάφορες περιοχές της Βοιωτίας, της Εύβοιας και της Φθιώτιδας, μετά από άμεση κινητοποίηση και διενέργεια ενδελεχών ερευνών, συνολικά τέσσερα



(4) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, συνέλαβαν χθες το μεσημέρι σε περιοχές της Θήβας, μία ημεδαπή για διάπραξη κλοπής από οικία ηλικιωμένης, καθώς και μία ακόμη ημεδαπή για διάπραξη κλοπής από φαρμακείο της περιοχής.

Επίσης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, εντόπισαν και συνέλαβαν χθες το απόγευμα στη Χαλκίδα έναν αλλοδαπό, για διάπραξη κλοπής από εγκαταστάσεις επιχείρησης, στην ευρύτερη ανωτέρω περιοχή.

Τέλος, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν και συνέλαβαν χθες το μεσημέρι μία ημεδαπή στη Λαμία, για διάπραξη κλοπής από οικία ηλικιωμένων.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, προϊόντα κλοπών, διαρρηκτικά εργαλεία (κατσαβίδι, λάμες, «κάβουρας» κ.λπ.) και ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο. \

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.
Γίνεται μνεία ότι οι έρευνες και οι περιπολίες των αστυνομικών δυνάμεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, εν όψει των Εορτών του Πάσχα, αναπροσαρμόζονται, εντείνονται και βελτιστοποιούνται, με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

πηγή: astynomia.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια