Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυφύλακας με χρόνιο νόσημα ζήτησε υπηρεσία γραφείου και... περιμένει - επιστολή


Δημοσιεύουμε επιστολή αστυφύλακα - αναγνώστη του bloko.gr: Αφορμή για  την σύνταξη αυτής της επιστολής είναι η δύο μηνών και πλέον, αναμονή για την τοποθέτηση μου, μετά από
απόφαση της ανώτατης υγειονομικής επιτροπής για εκτέλεση υπηρεσίας γραφείου χωρίς να φέρω όπλο λόγο της φλεγμονωδους νόσους μου (αγκυλοποιητική Σπονδυλοαρθρίτιδα) από τις 28/11/2019,και σχετικής διαταγή από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για σχετική αίτηση μου στις 22/01/2020. Η αίτηση τοποθέτησης μου υποβλήθηκε στις 23/01/2020 (αριθμός πρωτοκόλλου ....) χωρίς όμως μέχρι και σήμερα να έχω λάβει κάποια απάντηση.
Η κωλυσιεργια της διοίκησης για την τοποθέτηση μου στον τόπο όπου βρίσκεται ο θεραπων ιατρός μου (Θεσσαλονίκη) πέραν τις οικονομικής επιβαρύνσεις μου(διαμονή σε ξενοδοχείο) έχει ως αποτέλεσμα την επιβάρυνση της κατάστασης της υγείας. Αυτό συμβαίνει  λόγω της παθήσεις μου και τις  θεραπείας που λαμβάνω  με anti-tnf βιολογικους παράγοντες κάθε 30 ημέρες, η οποία μενει πίσω διότι πρέπει κάθε μήνα να πηγαίνω στην Θεσσαλονίκη για να μου την χορηγεί ο ιατρός μου . Λαμβάνοντας υπόψη και την κατάσταση με τον νέο ιό covid - 19, oτι η θεραπεία είναι ανοσοκατασταλτικη και ότι οι σχετικές διατάξεις για τον νέο ιό δεν με συμπεριλαμβάνουν στις ευπαθείς ομάδες που δικαιούνται την άδεια ειδικού σκοπού αυτόν το μήνα μένει πίσω η θεραπεία μου . Η διοίκηση σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα δεν μου δίνει κάποια απάντηση για το πότε θα τοποθετηθω. Η μόνη λύση είναι να πάρω κανονική άδεια κατ εξαίρεση ή αναρρωτική άδεια. Θα σας παρακαλούσα πολύ να με βοηθήσετε όσο αναφορά το θέμα της τοποθετήσεις ποτέ θα γίνουν για να μπορούμε να κανονίσουμε τις ζωές μας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Με εκτίμηση,
Αστυφύλακας ....


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια