Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΜΑΣ: Εν μέσω πανδημίας απαιτούν από εμάς να βάλουμε πάλι πλάτη αλλά μας αφήνουν απροστάτευτους

Να μη λησμονήσουμε σήμερα, ανήμερα της καθιερωμένης (μαζικής σε πολλές υπηρεσίες) εμφάνισης πολιτών στις υπηρεσίες τμημάτων ασφαλείας για "#παρών" να ευχαριστήσουμε σύσσωμη την πολιτική και φυσική ηγεσία μας που θα μας αφήσει για άλλη μια φορά απροστάτευτους..που μας αγνόησε... καλή δύναμη στους συναδέλφους...
Αλλά τι να περιμέναμε από μια πολιτική ηγεσία απούσα σταθερά εδώ και πολλά πολλά χρόνια... Εν μέσω πανδημίας απαιτούν από εμάς να βάλουμε πάλι πλάτη, απαιτούν επαγγελματισμό, φιλότιμο, υπομονή, απαιτούν στην ουσια αυτοθυσία, ανέστειλαν τις άδειες , δώσανε "δώρα" (και καλά κάνανε) σε γιατρούς , νοσηλευτές, πολιτική προστασία και εμείς άραγε τι πήραμε;;;
Υλικά προστασίας από τον νέο ιό (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά κ.α.) με μεγάλη καθυστέρηση και αυτά ελλειπεστατα...
Απολύμανση χώρων και απολύμανση οχημάτων και αυτές επιλεκτικές...Αν και αυτά θα έπρεπε να πραγματοποιούνται καθημερινά με μέριμνα της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας..
Παρόλα αυτά,  ένα ολόκληρο κράτος που περιμένει και απαιτεί τόσα πολλά από εμάς, κατόρθωσε, διοτι περί κατορθώματος  πρόκειται, να προσφέρει πολλά λιγότερα ακόμη και από τα πρωτοβάθμια σωματεία μας..
Αυτή η στάση τους βέβαια έγκειται στη σιγουριά τους στο ό,τι ο Έλληνας αστυνομικός για μια ακόμη φορά θα κάνει το χρέος του , όπως το πράττει διαχρονικά άλλωστε, ακόμη και αν  "πάει σαν πρόβατο επί σφαγή"..
Δεν είναι έτσι κύριοι της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας.. Λάβετε επιτελους μέτρα και πρωτοβουλίες για εμάς και τις οικογένειές μας ΧΘΕΣ!! Εκτιμήσετε επιτέλους το έργο και την προσφορά μας και δείξτε ότι είστε δίπλα μας και όχι απέναντι μας..

Ενωτικη
Μαχητικη
Αστυνομικη
Συσπείρωση
Θεσσαλονικης
Ε. Μ. Α. Σ.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια