Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιώργος Τηλελής: Ιδιωτεύω, αλλά νοιώθω μείζονα ικανοποίηση για την προμήθεια των οχημάτων

Δημοσιεύουμε το σχόλιο του Αντιστρατήγου ε.α, Γιώργου Τηλελή, στην είδηση για τα νέα 264 οχήματα της ΕΛ.ΑΣ: Μένω σπίτι, μετά την αποστρατεία μου ιδιωτεύω, αλλά νοιώθω μείζονα
ικανοποίηση από το αποτέλεσμα. Αυτά τα οχήματα, υπό την καθοδήγηση του πρώην Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη, την εποπτεία του τότε Αρχηγού κ. Κωνσταντίνου Τσουβάλα, προσέτι δε και την αμέριστη συνδρομή του νυν Αρχηγού κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη, η ομάδα του Συντονιστικού Οργάνου Στρατηγικής Αξιοποίησης Χρηματοδοτικών Πόρων (Σ.Ο.Σ.Α.Χ.Π.), που είχα την τιμή να προΐσταμαι, αποτελούμενη τότε από τους: Α/Υ ΜΑΣΠΕΡΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ, Α/Υ ΣΙΑΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΗ, Α/Β ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ και την Δρ. ΓΚΟΛΙΑ ΦΑΝΗ, κατάφερε -με τη συνδρομή της Γ.Δ.Ο.Ε.Σ., υπό τον Αντιστράτηγο ε.α ΠΑΝΟΥΣΗ Σωτήριο και των Δ/νσων Προμηθειών και Τεχνικής Υποστήριξης, τα στελέχη της οποίας εργάστηκαν με προσήλωση, μεθοδικότητα και αυταπάρνηση-, να συντονίσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, να αξιοποιήσει πλήρως τους διαθέσιμους πόρους ΕΣΠΑ, να συγκεράσει προβλήματα και ιδεοληψίες, να επιλύσει νομικά ζητήματα με τη βοήθεια και του καλού φίλου Δημήτρη Φακίτσα και της εξαίσιας ομάδας του στο Υπουργείο Οικονομικών, να συμβιβάσει τη γραφειοκρατία με τη λογική, να πείσει τις δύσπιστες διαχειριστικές αρχές των Περιφερειών για τις ικανότητές της να φέρει αποτελέσματα και εν τέλει να επιτύχει τα μέγιστα επ' ωφελεία του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενισχύοντας το στόλο των οχημάτων της με νέα σύγχρονα και ασφαλή για το προσωπικό οχήματα, όπως αυτά που βλέπουμε στις φωτογραφίες έστω και από το σπίτι.
Αξιοποιώντας αυτή την ανάρτηση και το χώρο που μου προσφέρεται από το site του bloko, επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας και να ευχηθώ στους συνεχιστές του έργου αυτού καλή δύναμη και ανάλογα ή και καλύτερα αποτελέσματα.
Γεώργιος Χρήστου Τηλελής
Αντιστράτηγος Ελληνικής Αστυνομίας ε.α.
Επίτιμος Διευθυντής Αστυνομικής Ακαδημίας




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια