Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Δεν υπάρχει περίπτωση άρσης των μέτρων τουλάχιστον μέχρι και την Πρωτομαγιά..."

Με αφορμή την ανάπτυξη διαφόρων σεναρίων αναφορικά με τον τρόπο και κυρίως με τον τρόπο σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων, το bloko.gr επικοινώνησε με
αρμόδιες κυβερνητικές πηγές. Η γενική διαπίστωση είναι πως υπάρχει έντονος προβληματισμός και στα δύο μέτωπα των αποφάσεων.

"Το μόνο σίγουρο είναι πως -παρά τα θετικά αποτελέσματα- δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αφεθεί οποιοδήποτε περιθώριο καταστροφής των όσων έχουμε πετύχει συλλογικά, με μικρή έστω αποκλιμάκωση των μέτρων μέχρι και την Πρωτομαγιά", τονίζει στο bloko.gr κυβερνητικό στέλεχος.

Εισηγήσεις υπάρχουν, αξιολογούνται κι εξετάζονται, συνεχίζει, πλην όμως η τελική εισήγηση προς τον πρωθυπουργό πρόκειται να υποβληθεί από τον Χαρδαλιά και ο πρωθυπουργός θ' αποφασίσει δεδομένων των συνθηκών.

Είναι χαρακτηριστικό, καταλήγει, πως για τις κρίσιμες ημέρες του Πάσχα υπήρξαν πολλές εισηγήσεις για καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας, όμως ο κ. Μητσοτάκης δεν τις δέχτηκε και μάλλον αυτό ήταν το σωστό. Εμμέσως πλην σαφώς, εκτέθηκαν όλοι όσοι δημόσια και ... διαπρύσια έκαναν λόγο για κλιμάκωση προς τα πάνω και μέχρι τα άκρα των μέτρων για τις ημέρες που μόλις αφήνουμε πίσω μας.

Συνεπώς, για την διανυόμενη εβδομάδα και για την επόμενη, οι πιθανότητες άρσης των μέτρων, φαντάζει από απειροελάχιστη έως μηδενική.


του Γιώργου Καραϊβάζ   



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια